Σταρόβας: Μου γράφουν Χοντρέ να πάθει τα ίδια η κόρη σου. Είστε αρπακτικά άρρωστα ζώα
16:38 - 05/02/2021
Δημήτρης Σταρόβας: Ο γνωστός ηθοποιός επιτέθηκε σε όσους του αφήνουν απειλητικά και προσβλητικά σχόλια, μετά τις δηλώσεις στήριξης που έκανε για τον Κώστα Σπυρόπουλο. Ο ίδιος αποφάσισε να εξαπολύσει επίθεση, μέσω του καναλιού του στο «Youtube». «Άκουγα για τρολ αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι έχει τέτοια διάσταση το πράγμα» λέει στο βίντεο που ανάρτησε ο ηθοποιός. «Σπάνια διάβαζα κάτι αρνητικό για μένα, ήμουν καλομαθημένος» είπε ο Δημήτρης Σταρόβας, που εξήγησε ότι θα αναφερθεί σε ακραία σχόλια που δέχτηκε παρά το γεγονός ότι τον συμβούλευσαν να μην το κάνει. Αναλυτικότερα, οι δηλώσεις του: Δημήτρης Σταρόβας: Τι είπε στην αρχή «Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει και απορώ, λες και έκανα κάποιο
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταρόβας: «Μου γράφουν «Χοντρέ, να βιάσουν την κόρη σου» – Είστε αρπακτικά, άρρωστα ζώα»
Ο Δημήτρης Σταρόβας έγινε δέκτης πλήθος αρνητικών σχολίων τις τελευταίες ημέρες. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης και ηθοποιός θέλησε να απαντήσει σε όλους τους χαρακτηρισμούς, με ένα βίντεο στο κανάλι του στο Youtube, αποσπάσματα του οποίου προβλήθηκαν σήμερα στο Πρωινό στον ANT1. “Πέρασα μια εβδομάδα δύσκολη, περίεργη, διαβάζοντας τα σχόλια σας. Να πω για πολλοστή φορά πως […]
The post Σταρόβας: «Μου γράφουν «Χοντρέ, να βιάσουν την κόρη σου» – Είστε αρπακτικά, άρρωστα ζώα» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.gr