Ο Σπύρος Μπιμπίλας ξέσπασε – «Βιάζονται τα κανάλια, έρχονται μέσα στη νύχτα και μου χτυπάνε την πόρτα»
10:54 - 06/02/2021
Στο «Έλα χαμογέλα» εμφανίστηκε μέσω skype το πρωί του Σαββάτου ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε με θάρρος για […]
The post Ο Σπύρος Μπιμπίλας ξέσπασε – «Βιάζονται τα κανάλια, έρχονται μέσα στη νύχτα και μου χτυπάνε την πόρτα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξέσπασε ο Σπύρος Μπιμπίλας: Τα κανάλια βιάζονται, έρχονται το βράδυ και μου χτυπούν την πόρτα
Για το θέμα που έχει ξεσπάσει με μαζικές καταγγελίες για περιστατικά βίας και σεξουαλικών παρενοχλήσεων στον καλλιτεχνικό χώρο μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Κατά την παρουσία του στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοπιοιών (ΣΕΗ) τόνισε ότι δεν γίνεται να δίνονται στοιχεία για τις καταγγελίες, ενώ δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τον […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣπύρος Μπιμπίλας: «Βιάζονται τα κανάλια, έρχονται μέσα στη νύχτα και μου χτυπάνε την πόρτα»
Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε μέσω skype στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», το πρωί του Σαββάτου και αναφέρθηκε με θάρρος για όλα όσα εξελίσσονται το τελευταίο...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣε απόγνωση ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Έρχονται μέσα στη νύχτα και μου χτυπάνε την πόρτα»
«Θέλω να μιλήσω για την πολλή δύσκολη θέση στην οποία έχω βρεθεί, γιατί ξαναμπήκα στο ΣΕΗ ενώ είμαι συνταξιούχος και θα μπορούσα να κάθομαι στο σπίτι μου, για να προσφέρω βοήθεια στον βαριά πληττώμενο κλάδο μας». «Εμείς ως υπεύθυνο σωματείο δεν μπορούμε να δίνουμε στη δημοσιότητα τις καταγγελίες που μας έρχονται. Πρέπει να παίρνουν τη […]
The post Σε απόγνωση ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Έρχονται μέσα στη νύχτα και μου χτυπάνε την πόρτα» appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.grΣπύρος Μπιμπίλας: «Έρχονται μέσα στη νύχτα και μου χτυπάνε την πόρτα»
Σπύρος Μπιμπίλας: Ο ηθοποιός τόνισε ότι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και ότι ως υπεύθυνο σωματείο δεν μπορεί να δίνει στη δημοσιότητα τις καταγγελίες που τους έρχονται.
Διαβάστε το στο pagenews.grΞέσπασε ο Σπύρος Μπιμπίλας: Τα κανάλια βιάζονται, έρχονται το βράδυ και μου χτυπούν την πόρτα
Για το θέμα που έχει ξεσπάσει με μαζικές καταγγελίες για περιστατικά βίας και σεξουαλικών παρενοχλήσεων στον καλλιτεχνικό χώρο μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Κατά την παρουσία του στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοπιοιών (ΣΕΗ) τόνισε ότι δεν γίνεται να δίνονται στοιχεία για τις καταγγελίες, ενώ δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τον τρόπο […]
Διαβάστε το στο dete.grΣπύρος Μπιμπίλας: «Έρχονται μέσα στη νύχτα και μου χτυπάνε την πόρτα»
Σπύρος Μπιμπίλας: Ο ηθοποιός τόνισε ότι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και ότι ως υπεύθυνο σωματείο δεν μπορεί να δίνει στη δημοσιότητα τις καταγγελίες που τους έρχονται.
Διαβάστε το στο