Ζέτα Δούκα: Από τα 15 έως τα 20 ήμουν βαριά ανορεξική. Έπασχα πολύ χοντρά, προσπάθησα…

07:38 - 07/02/2021

«Είχα ανορεξία από τα 15 μέχρι τα 27 μου. Μεταπήδησε στη βουλιμία. Τα πρώτα σημάδια είναι η υπερβολική ενασχόληση με το φαγητό, το πώς φαίνομαι, εγώ ήμουν και χορεύτρια τότε, η ενασχόληση με το σώμα και τα κιλά. Ήμουν άτυχη, πήγα σε έναν γυναικολόγο επειδή μου σταμάτησε η περίοδος και μου έδωσε αντισυλληπτικά για να ξαναέρθει, κάτι το οποίο είναι το πιο σύνηθες λάθος γιατί μπερδεύει την πορεία της νόσου και νομίζεις ότι έχεις θεραπευτεί ενώ δεν έχεις. Από τα 15 έως τα 20 ήμουν βαριά ανορεξική. Έπασχα πολύ , “χοντρά”. Προσπάθησα μόνη μου. Έχω ένα μυαλό κι ένα σώμα που με βοήθησαν. Κι έτσι μπόρεσα κι επιβλήθηκα της νόσου σωματικά αλλά επιβλήθηκα και εγκεφαλικά», εξομολογήθηκε η Ζέτα Δούκα, μιλώντ

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ζέτα Δούκα αποκαλύπτει: «Από τα 15 έως τα 20 ήμουν βαριά ανορεξική»

Η Ζέτα Δούκα έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά…Δες» και μεταξύ άλλων μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασε,...

Διαβάστε το στο Zougla

Η Ζέτα Δούκα αποκαλύπτει: «Από τα 15 έως τα 20 ήμουν βαριά ανορεξική»

Η Ζέτα Δούκα έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά…Δες» και μεταξύ άλλων μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασε, καθώς...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη