Τραϊάνα Ανανία για σεξουαλική παρενόχληση: “Αν μιλήσω θα κλείσουν σπίτια”

08:06 - 07/02/2021

Η Τραϊάνα Ανανία που φέτος απολαμβάνουμε στην κωμική σειρά του Ant1, έκανε δηλώσεις στην Real News, To άρθρο Τραϊάνα Ανανία για σεξουαλική παρενόχληση: “Αν μιλήσω θα κλείσουν σπίτια” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τραϊάνα Ανανία : «Αν μιλήσω, θα κλείσουν σπίτια»

Η Τραϊάνα Ανανία μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάματος.

Διαβάστε το στο

Τραϊάνα Ανανία: «Όταν ασχοληθώ πιο σοβαρά με το θέμα μου, θα κλείσουν σπίτια»

Για τις πρόσφατες καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο για σεξουαλικές παρενοχλήσεις μίλησε η Τραϊάνα Ανανία, προαναγγέλλοντας μάλιστα και δική της παρέμβαση.

Διαβάστε το στο

Τραϊάνα Ανανία για σεξουαλική παρενόχληση: «Αν μιλήσω θα κλείσουν σπίτια»

Η Τραϊάνα Ανανία μετά το «τσουνάμι» καταγγελιών στον χώρο της showbiz και όχι μόνο, για σεξουαλική παρενόχληση μίλησε στην Real News. Η όμορφη...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Προειδοποιεί η Τραϊάνα Ανανία – «Αν μιλήσω, θα κλείσουν σπίτια»

Στη Real life και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου μίλησε η Τραϊάνα Ανανία. Η νεαρή ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν συμμετέχει […] The post Προειδοποιεί η Τραϊάνα Ανανία – «Αν μιλήσω, θα κλείσουν σπίτια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Η Τραϊάνα Ανανία προειδοποιεί: "Αν μιλήσω, θα κλείσουν σπίτια"

"Όταν ασχοληθώ πιο σοβαρά με το θέμα μου, θα κλείσουν σπίτια. Γιατί ουκ ολίγα έχουν συμβεί" δήλωσε όλο νόημα η ηθοποιός.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Τραϊάνα Ανανία: «Αν μιλήσω, θα κλείσουν σπίτια»

“Είμαι υπέρ της Σοφίας Μπεκατώρου και οποιουδήποτε αποφασίσει να μιλήσει, για οποιαδήποτε μορφή βίας” δηλώνει, μέσα σε όλα, η Τραϊάνα Ανανία. Στη Real life και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου μίλησε η Τραϊάνα Ανανία. Η νεαρή ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν συμμετέχει στο σίριαλ «Παρουσιάστε», αναφέρθηκε με θάρρος στο κύμα των αποκαλύψεων που μονοπωλεί το ενδιαφέρον […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Προειδοποιεί η Τραϊάνα Ανανία: Αν μιλήσω, θα κλείσουν σπίτια

Στη Real life και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου μίλησε η Τραϊάνα Ανανία. Η νεαρή ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν συμμετέχει στο σίριαλ «Παρουσιάστε», αναφέρθηκε με θάρρος στο κύμα των αποκαλύψεων που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στον καλλιτεχνικό χώρο το τελευταίο διάστημα. Ειδικότερα, η Τραϊάνα Ανανία δήλωσε πως «όταν ασχοληθώ πιο σοβαρά με το θέμα μου, θα κλείσουν σπίτια. Γιατί ουκ ολίγα έχουν συμβεί. Ήταν κάτι που όλος ο καλλιτεχνικός χώρος γνώριζε, αλλά κανείς δεν είχε το κουράγιο να το πει». «Είμαι υπέρ της Σοφίας Μπεκατώρου και οποιουδήποτε αποφασίσει να μιλήσει, για οποιαδήποτε μορφή βίας» πρόσθεσε η ηθοποιός τονίζοντας πως θεωρεί πολύ σοβαρό το ζήτημα, καθώς είναι πολλές οι γυναίκες που έχουν υπ

Διαβάστε το στο spoilers

Τραϊάνα Ανανία: "Αν μιλήσω, θα κλείσουν σπίτια"

"Είμαι υπέρ της Σοφίας Μπεκατώρου και οποιουδήποτε αποφασίσει να μιλήσει"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της