Η Βάνα Μπάρμπα υιοθέτησε δύο παιδάκια από το Πακιστάν

09:13 - 07/02/2021

Η Βάνα Μπάρμπα υιοθέτησε δύο παιδάκια από το Πακιστάν Σε μία αξιέπαινη πράξη προχώρησε η γνωστή ηθοποιός Η Βάνα Μπάρμπα, η οποία έχει ήδη μια κόρη, απέκτησε με δικαστική απόφαση δύο γιους. Συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός ορίστηκε επίτροπος δύο ανήλικων αγοριών πακιστανικής καταγωγής. Με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας ορίστηκε επίτροπος δύο ανηλίκων αγοριών, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βάνα Μπάρμπα: Υιοθέτησε δύο ανήλικα αγόρια από το Πακιστάν

Η Βάνα Μπάρμπα, η οποία έχει ήδη μια κόρη, απέκτησε με δικαστική απόφαση δύο γιους. Συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός ορίστηκε επίτροπος δύο ανήλικων αγοριών πακιστανικής καταγωγής. Με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας ορίστηκε επίτροπος δύο ανηλίκων αγοριών, ηλικίας 16 και 14 ετών, πακιστανικής καταγωγής, που έμειναν ορφανά μετά τη δολοφονία της Ελληνίδας μητέρας τους […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή