Παύλος Χαϊκάλης: «Την επόμενη βδομάδα θα βγουν πράγματα που θα κοκκινήσουν και οι πέτρες»
13:12 - 07/02/2021
Ο Παύλος Χαϊκάλης βρέθηκε στο πλατό του «Έλα χαμογέλα», το πρωινό της Κυριακής, στο OPEN. Με αφορμή την προσωπική του […]
The post Παύλος Χαϊκάλης: «Την επόμενη βδομάδα θα βγουν πράγματα που θα κοκκινήσουν και οι πέτρες» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παύλος Χαϊκάλης: «Θα βγουν πράγματα που θα κοκκινίσουν και οι πέτρες»
Στο πνεύμα της υπερασπιστικής γραμμής που χρησιμοποιήσε για τις καταγγελίες της Ηλιάνας Αραβή, με την οποία δήλωσε ότι ήταν ερωτευμένος, ο κ. Χαϊκάλης ανέφερε ότι «όποιος αισθάνεται ότι ακόμα και οι φράσεις τύπου «κουκλάρα μου» αποτελούν σεξουαλική παρενόχληση σε μια γυναίκα, τότε είμαστε όλοι ένοχοι».
Διαβάστε το στο Χαϊκάλης: «Την επόμενη βδομάδα θα βγουν πράγματα που θα κοκκινήσουν και οι πέτρες» (vid)
Ο γνωστός ηθοποιός, Παύλος Χαϊκάλης, αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που έχουν γίνει για αρκετούς ανθρώπους του θεάτρου.
Διαβάστε το στο Παύλος Χαϊκάλης: «Θα βγουν πράγματα που θα κοκκινίσουν και οι πέτρες»
«Δεν υπάρχουν στοιχεία και δεν μπορώ να κρίνω ονοματικά κάτι, ξέρω μονάχα ότι αν βγουν κάποια πράγματα που θα βγουν την επόμενη εβδομάδα, νομίζω πως θα κοκκινήσουν και οι πέτρες», ανέφερε ο ηθοποιός.
Διαβάστε το στο tovimaΧαϊκάλης: Την επόμενη βδομάδα θα βγουν πράγματα που θα κοκκινήσουν και οι πέτρες
Για τις αποκαλύψεις που αφορούν τον καλλιτεχνικό χώρο μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης, έπειτα από την τοποθέτησή του ως απάντηση σε σχετική καταγγελία νεαρής ηθοποιού. «Παιδιά, έχει χαθεί η μπάλα. Δεν μπορούμε να το ελέγξουμε πια, δεν είναι διαχειρίσιμο. Βγαίνω να απαντήσω επί της ουσίας. Όποιος αισθάνεται ότι ακόμα και οι φράσεις τύπου «κουκλάρα μου» αποτελούν […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠαύλος Χαϊκάλης: «Ξέρω ότι την επόμενη βδομάδα θα βγουν πράγματα που θα κοκκινήσουν και οι πέτρες» (vid)
Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος Χαϊκάλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «παιδιά, έχει χαθεί η μπάλα. Δεν μπορούμε να το ελέγξουμε πια, δεν είναι διαχειρίσιμο. Βγαίνω να απαντήσω επί της ουσίας. Όποιος αισθάνεται ότι ακόμα και οι φράσεις τύπου «κουκλάρα μου» αποτελούν σεξουαλική παρενόχληση σε μια γυναίκα, τότε είμαστε όλοι ένοχοι». «Δεν υπάρχουν στοιχεία και δεν μπορώ να […]
The post Παύλος Χαϊκάλης: «Ξέρω ότι την επόμενη βδομάδα θα βγουν πράγματα που θα κοκκινήσουν και οι πέτρες» (vid) appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.grΠαύλος Χαϊκάλης: «Την επόμενη βδομάδα θα βγουν πράγματα που θα κοκκινήσουν και οι πέτρες»
“Όποιος αισθάνεται ότι ακόμα και οι φράσεις τύπου “κουκλάρα μου” αποτελούν σεξουαλική παρενόχληση σε μια γυναίκα, τότε είμαστε όλοι ένοχοι” τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Χαίκαλης. Ο Παύλος Χαϊκάλης βρέθηκε στο πλατό του «Έλα χαμογέλα», το πρωινό της Κυριακής, στο OPEN. Με αφορμή την προσωπική του τοποθέτηση σε όσα τον κατηγόρησε η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή, […]
Διαβάστε το στο irafina.grΧαϊκάλης: «Την επόμενη βδομάδα θα βγουν πράγματα που θα κοκκινήσουν και οι πέτρες» (vid)
Αποκαλυπτικός ο Παύλος Χαϊκάλης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» του Open.
Το άρθρο Χαϊκάλης: «Την επόμενη βδομάδα θα βγουν πράγματα που θα κοκκινήσουν και οι πέτρες» (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.gr