Η Σμαράγδα Καρύδη προδίδει αν θα ήθελε να γίνει remake του Παρά Πέντε
07:42 - 29/11/2019
Η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε στο The 2night Show καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε, […]
The post Η Σμαράγδα Καρύδη προδίδει αν θα ήθελε να γίνει remake του Παρά Πέντε appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σμαράγδα Καρύδη: Απαντά στο αν θα ήθελε να αναβιώσει το «Παρά Πέντε»
Τι είπε η ηθοποιός από την πολυθρόνη του «The 2night show»
Διαβάστε το στο Σμαράγδα Καρύδη: «Θα ήθελα να γίνει το remake του Πάρα Πέντε αλλά ...»
Σμαράγδα Καρύδη: Αποκάλυψε αν θα ήθελε να γίνει remake το Παρά Πέντε
Διαβάστε το στο NewsBombΣμαράγδα Καρύδη: «Θα έλεγα ναι στο remake του "Παρά 5"»
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Πέμπτης η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το ενδεχόμενο ...
Διαβάστε το στο govastileto.grΗ Σμαράγδα Καρύδη προδίδει αν θα ήθελε να γίνει remake του "Παρά Πέντε" (VIDEO)
Στο The 2night Show καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Σμαράγδα Καρύδη το βράδυ της Πέμπτης. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για μια προοπτική επιστροφής του αγαπημένου σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη, “Στο παρά πέντε”.
Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε εάν θα ήθελε να γίνει remake στο σίριαλ που όλοι αγαπήσαμε μέσα από τη συχνότητα του Mega.
“Εγώ θα έλεγα ναι αλλά νομίζω ότι ο Γιώργος δεν θα ήθελε να κάνει” ανέφερε χαρακτηριστικά η Σμαράγδα Καρύδη, προσθέτοντας: “Νομίζω ότι είναι κάτι που ολοκληρώθηκε, τελείωσε. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήθελε ποτέ να κάνει remake στο Παρά Πέντε”.
“Δεν ξέρω, μπορεί να περάσουν άλλα δέκα χρόνια και να του έρθει” σχολίασε η ηθοπ
Διαβάστε το στο thestival.gr