#Παρά Πέντε

Έφη Παπαθεοδώρου: Όταν είδα το πρώτο επεισόδιο του Παρά Πέντε, είπα ότι είμαι χάλια

Newsique.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή Δύο στις 10 και στον Ιορδάνη Παπακυριακού παραχώρησε η ηθοποιός Έφη Παπαθεοδώρου.  Πιο συγκεκριμένα, η Έφη Παπαθεοδώρου εξομολογήθηκε πως «δεν ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα στον χώρο μας, άμα δεν ήσουν μες στα παρασκήνια. Το έζησα αυτό εγώ μετά στο πετσί μου. Όχι ότι περιφρονώ τους συναδέλφους αλλά γίνονται ίντριγκες για το […] Το άρθρο Έφη Παπαθεοδώρου: Όταν είδα το πρώτο επεισόδιο του Παρά Πέντε, είπα ότι είμαι χάλια εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
19:58 07/04/2024

Αποκριάτικο πάρτυ από τα «Χτυποκάρδια στο θρανίο»….. «Στο Παρά Πέντε» στην Πρόταση

patrasevents.gr
Σαρανταπόρου 20Παρασκευή, 08 Μάρ 2024 21:00Η ΠΡΟΤΑΣΗ Κίνηση για έναν άλλο τρόπο ζωής, οργανώνει καρναβαλικό πάρτι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 Μαρτίου 2024 στις 9.00 το βράδυ, στον χώρο της, ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ 20 με θέμα: Από τα «Χτυποκάρδια στο θρανίο»….. «Στο Παρά Πέντε». Η ομάδα εφήβων του ΚΔΑ και οι εθελοντές της ΠΡΟΤΑΣΗΣ ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα πάρτι διαχρονικό, διαδραστικό, διασκεδαστικό!!!!!!!!!! Καλούν γνωστούς και φίλους να ντυθούν χαρακτήρες του ελληνικού και ξένου κινηματογράφου ή χαρακτήρες τηλεοπτικών σειρών, σατιρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις που...
11:53 26/02/2024

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος εξομολογείται: «Χάλασε η συνεργασία όταν αρρώστησα – Δεν ήξερα αν ζω μέχρι την πρεμιέρα»

govastileto.gr
Ο Δημήτρης Πετρόπουλος μιλώντας στην κάμερα του Fay’s Time αναφέρθηκε στην πορεία του στην υποκριτική, τον ρόλο του Πρωθυπουργού στο «Παρά Πέντε» αλλά και την προσωπική του ζωή. Παράλληλα ο Δημήτρης Πετρόπουλος αναφερόμενος στον λόγο που δεν απέκτησε παιδί, αποκάλυψε πως σημαντικός παράγοντας ήταν η περιπέτεια που βίωσε με την υγεία του. «Στο κομμάτι της […]
21:00 12/12/2023

Φόνοι στο Καμπαναριό: Με άρωμα «Παρά Πέντε» το σημερινό επεισόδιο

youfly.com
Η αστυνομική κωμωδία "Φόνοι στο Καμπαναριό" έρχεται αύριο (9/12) στις 21.00 με νέες αποκαλύψεις και πρόσωπα γκεστ, που θα φέρουν ανατροπές. The post Φόνοι στο Καμπαναριό: Με άρωμα «Παρά Πέντε» το σημερινό επεισόδιο appeared first on Youfly.
06:58 09/12/2023

Σμαράγδα Καρύδη: «Η ψυχοθεραπεία δεν αποτελεί πλέον ταμπού» (vid)

monopoli.gr
Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε στη Νίκη Λυμπεράκη για το θέατρο, το "Παρά Πέντε", αλλά και τη ψυχοθεραπεία και την πολιτική.
12:53 07/12/2023

Ελένη Κρίτα: Είναι δύσκολο να κάνουμε remake του Παρά Πέντε

thecaller.gr
Η Ελένη Κρίτα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, το Παρά Πέντε.Η Ελένη Κρίτα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, το Παρά Πέντε.Όλα αυτά τα χρόνια εμείς σας βλέπουμε στην τηλεόραση και μέσα από τις επαναλήψεις του «Παρά Πέντε». Εσείς παρακολουθείτε τη σειρά αυτή; Έτυχε να τη δω τον Σεπτέμβρη, γιατί την […]
09:00 25/11/2023

Το «Παρά Πέντε» έκανε μικρό reunion και ο λόγος ήταν διπλός

queen.gr
Καρύδη, Λάμπρη και Συριοπούλου έδωσαν το παρών στο μικρό party του αγαπημένου τους φίλου, Μιχάλη Μαρίνου.Περισσότερα...
19:09 08/11/2023

Παρά Πέντε: Η αποκάλυψη του Καπουτζίδη για την Μακρυπούλια – «Έτσι δημιουργήθηκε ο ρόλος της Αμαλίας»

real.gr
Το “Παρά Πέντε” ακόμα και σήμερα έχει φανατικούς τηλεθεατές. Ο Γιώργος Καπουτζίδης με παρέμβασή του στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” με καλεσμένη τη Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε ότι εκείνη ήταν η μόνη που γνώριζε το φινάλε της δημοφιλούς σειράς ...
09:09 27/10/2023

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Στο “Παρά Πέντε” η πιο δύσκολη σκηνή ήταν με το δέντρο που ανέβηκα στα 17 μέτρα»

okmag.gr
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου εμφανίζεται πολύ σπάνια σε εκπομπές και δεν δίνει ιδιαίτερα συχνά συνεντεύξεις. Η ηθοποιός ωστόσο λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας κωμικής σειράς του Alpha, «Φόνοι στο Καμπαναριό» βρέθηκε στο πλατό της «Super Κατερίνα» και με την Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τη νέα σειρά, αλλά και για το «Παρά Πέντε». Ποια ήταν η […] The post Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Στο “Παρά Πέντε” η πιο δύσκολη σκηνή ήταν με το δέντρο που ανέβηκα στα 17 μέτρα» appeared first on OK! Magazine.
16:58 20/10/2023

Σμαράγδα Καρύδη: "Αν δεν κοβόταν το Babalou, δεν θα είχα παίξει στο Παρά Πέντε"

patrasevents.gr
"Καθόμασταν σε ένα παγκάκι με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, κάναμε πρόβα και έρχεται ένας υπεύθυνος και μας λέει: μην το κουράζετε, κόβεστε"
02:53 19/10/2023

Σμαράγδα Καρύδη: «Αν δεν κοβόταν το Babalou, δεν θα είχα παίξει στο Παρά Πέντε»

zappit.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 17/10 η Σμαράγδα Καρύδη. Η γνωστή ηθοποιός, σε μία εκ […] The post Σμαράγδα Καρύδη: «Αν δεν κοβόταν το Babalou, δεν θα είχα παίξει στο Παρά Πέντε» appeared first on Zappit.
20:00 17/10/2023

Δύσκολες ώρες για την Έφη Παπαθεοδώρου - Στην εντατική ο Αίας Μανθόπουλος

filathlos.gr
Δύσκολες ώρες για την Έφη Παπαθεοδώρου - Στην εντατική ο Αίας Μανθόπουλος 11/10/2023 Η γνωστή και αγαπητή ηθοποιός Έφη Παπαθεοδώρου περνάει δύσκολες στιγμές. Σύμφωνα με όσα γράφει η Σάσα Σταμάτη στην εφημερίδα «ON time», ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί από το καλοκαίρι, την οδήγησε στο νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση. «Το καλοκαίρι ήμουν στο χωριό, στα Σιταράλωνα, στη λίμνη Τριχωνίδα. Έπαθα κολάπσους (collapsus), σταμάτησε η καρδιά κι έβαλα βηματοδότη. Είμαι χάλια. Είμαι σε μετεγχειρητική κατάσταση. Έχει πέσει ο αιματοκρίτης μου. Είμαι ξαπλωμένη. Έκανα εγχείρηση, έβαλα βηματοδότη», λέει η Έφη Παπαθεοδώρου. Σε ερώτησή ποιοι άνθρωποι ήτα
10:46 11/10/2023

Πόπη Χριστοδούλου: Η Mάρθα – Ρίτσα του Παρά Πέντε αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες από τη σειρά

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αντώνη Λαγουδάκη έδωσε η Πόπη Χριστοδούλου. Η ηθοποιός που υποδύθηκε τη Μάρθα και […] The post Πόπη Χριστοδούλου: Η Mάρθα – Ρίτσα του Παρά Πέντε αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες από τη σειρά appeared first on Zappit.
13:00 20/09/2023

Ματούλα Ζαμάνη: Το άγνωστο πέρασμα από το «Παρά Πέντε» ως συνεργάτιδα της Αμαλίας

zappit.gr
Τη Ματούλα Ζαμάνη την έχουμε συνηθίσει να εμφανίζεται σε πιο εναλλακτικούς χώρους και να δημιουργεί μία μοναδική παρεΐστικη ατμόσφαιρα με […] The post Ματούλα Ζαμάνη: Το άγνωστο πέρασμα από το «Παρά Πέντε» ως συνεργάτιδα της Αμαλίας appeared first on Zappit.
23:00 19/09/2023

Τηλεθέαση Παρασκευής 18/8: «Καλοκαίρι #Yes» και «Παρά Πέντε» στους νικητές

okmag.gr
Δυναμικά έκλεισε την εβδομάδα την Παρασκευή 18/8 η εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes» που συνεχίζει την πορεία της διατηρώντας την πρώτη θέση μεταξύ των ζωντανών εκπομπών στη ζώνη της, με το «Ρετιρέ» να κυριαρχεί στη δική του με πολύ υψηλά νούμερα. Στην Prime Time ζώνη, η σειρά «Παρά Πέντε» που προβάλλεται σε επανάληψη, κατάφερε να «φύγει» πρώτο […] The post Τηλεθέαση Παρασκευής 18/8: «Καλοκαίρι #Yes» και «Παρά Πέντε» στους νικητές appeared first on OK! Magazine.
11:58 19/08/2023

Κιμούλης – Παρά Πέντε: Όταν η τέχνη προπορεύεται της ζωής

youfly.com
Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, με αφορμή τη συμμετοχή του Γιώργου Κιμούλη σε ένα επεισόδιο του «Πάρα πέντε» ως γκεστ σταρ, που παίχτηκε πριν λίγες μέρες, γράφει για όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια. The post Κιμούλης – Παρά Πέντε: Όταν η τέχνη προπορεύεται της ζωής appeared first on Youfly.
09:58 19/08/2023

Μελίνα Κυριακοπούλου: Ο ρόλος στο «Παρά πέντε» και τα δημοσιεύματα που την ενόχλησαν

govastileto.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Yes» μίλησε η Μελίνα Κυριακοπούλου, η οποία αγαπήθηκε από τον ρόλο της ως Φρίντα στη σειρά «Στο Παρά Πέντε» και αναφέρθηκε στην περίοδο εκείνη αλλά και στα πρόσφατα δημοσιεύματα που την ενόχλησαν. «Η πρόταση μου έγινε από τον Γιώργο Καπουτζίδη, με κάλεσε σε δοκιμαστικό, είχαμε κάποιες σκηνές με τον Αργύρη […]
11:00 18/08/2023

Στο Παρά Πέντε: 16 χρόνια μετά… Γράφει ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης

youfly.com
Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης γράφει για την κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Στο Παρά Πέντε» που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2005 στο MEGA. Διαβάστε περισσότερα. The post Στο Παρά Πέντε: 16 χρόνια μετά… Γράφει ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης appeared first on Youfly.
22:58 11/08/2023

Κατερινα Θεοχαρη: Που το έκρυβε; Η κοντή από το παρά πέντε έχει ένα κορμι… Δες φωτογραφίες με μαγιό

koolnews.gr
Η Κατερίνα Θεοχάρη, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως “η κοντή” από την επιτυχημένη σειρά “Παρά Πέντε”, έχει εντυπωσιάσει το κοινό με το απίστευτα εντυπωσιακό της σώμα. Μπορεί ο χαρακτήρας που υποδυόταν να ήταν ένα κορίτσι χαμηλών τόνων, σεμνότυφο και να περνούσε αρκετές φορές απαρατήρητο, ωστόσο στην πραγματική ζωή είναι μια γυναίκα που ξεχωρίζει […] The post Κατερινα Θεοχαρη: Που το έκρυβε; Η κοντή από το παρά πέντε έχει ένα κορμι… Δες φωτογραφίες με μαγιό appeared first on Koolnews.gr.
18:58 05/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load