Τόνια Σωτηροπούλου: «Εγώ ήμουν 18 και μου συνέβη από έναν άντρα 50 ετών περίπου»
18:45 - 07/02/2021
Στο OK! και στον Γιώργο Πράσινο μίλησε η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία αναφέρθηκε σε περιστατικό παρενόχλησης που είχε βιώσει η […]
The post Τόνια Σωτηροπούλου: «Εγώ ήμουν 18 και μου συνέβη από έναν άντρα 50 ετών περίπου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τόνια Σωτηροπούλου: «Εγώ ήμουν 18 και μου συνέβη από έναν άντρα 50 ετών περίπου»
Ωστόσο, σε δρόμο ή σε μπαρ μου έχουν συμβεί πολύ πιο ακραία περιστατικά. Ο λόγος που το είπα δημόσια είναι γιατί, όπως έχουν γίνει κι έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, πρέπει κι επιβάλλεται να μιλάμε ανοιχτά…”...
Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Τόνια Σωτηροπούλου: «Εγώ ήμουν 18 και μου συνέβη από έναν άντρα 50 ετών περίπου»
Διαβάστε το στο sinidisi.grΘύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και η Τόνια Σωτηροπούλου: «Ήμουν 18 και μου συνέβη από έναν άντρα 50 ετών»
Στο OK! και στον Γιώργο Πράσινο μίλησε η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία αναφέρθηκε σε περιστατικό παρενόχλησης που είχε βιώσει η ίδια κι είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της. Με αφορμή την εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα για την λεκτική και σωματική κακοποίηση που υπέστη, αποκάλυψες κι εσύ ένα δικό σου αντίστοιχο βίωμα. Μεταξύ άλλων ανέφερες: «Ήμουν […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣωτηροπούλου: «Εγώ ήμουν 18 και μου συνέβη από έναν άντρα 50 ετών περίπου»
Τι εξομολογήθηκε η ηθοποιός;
Διαβάστε το στο ekriti.gr