Η Άννα Μαρία «κόλλησε στον τοίχο» την Ελευθερία! «Αισθάνομαι τρομερά προδομένη από σένα»
22:00 - 07/02/2021
Εξάλλου, ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στην τραγουδίστρια και στην Άννα Μαρία Βέλλη, με τις δυο παίκτριες της μπλε ομάδας να προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές τους στο αποψινό επεισόδιο. «Βγήκες και με έδωσες με πράγματα που έχω πει και με πράγματα που δεν έχω πει, ένα τουρλουμπούκι και έμαθα ότι […]
The post Η Άννα Μαρία «κόλλησε στον τοίχο» την Ελευθερία! «Αισθάνομαι τρομερά προδομένη από σένα» appeared first on TheCaller.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Άννα Μαρία «καρφώνει» την Ελευθερία στο Survivor: «Νιώθω τρομερά προδομένη» (vid)
Η Άννα Μαρία Βέλλη και η Ελευθερία Ελευθερίου δεν τα έχουν βρει ακόμα στο Survivor και μάλλον έτσι θα συνεχίσουν
Διαβάστε το στο Survivor: Η Άννα Μαρία «καρφώνει» την Ελευθερία- «Νιώθω τρομερά προδομένη»
Τεταμένες είναι οι σχέσεις της Άννας Μαρίας Βέλλη και της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor, με την τελευταία να είναι λίγο […]
The post Survivor: Η Άννα Μαρία «καρφώνει» την Ελευθερία- «Νιώθω τρομερά προδομένη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grSurvivor 2021 - Άννα Μαρία σε Ελευθερία: Αισθάνομαι τρομερά προδομένη από σένα
Η Άννα Μαρία κι η Ελευθερία μέσα στη νύχτα προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους στο Survivor 2021.Τεταμένες είναι οι σχέσεις της Άννας Μαρίας Βέλλη και της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor 2021 είναι τεταμένες με αποτέλεσμα η τελευταία να είναι λίγο απομονωμένη.
Η Άννα Μαρία σε νυχτερινή συζήτηση που είχαν τόνισε πόσο άσχημα έχει νιώσει με την συμπεριφορά της λέγοντας: «Βγήκες και με έδωσες με πράγματα που έχω πει και δεν έχω πει, ένα τουρλουμπούκι…. Έμαθα ότι έχεις πει και πράγματα πίσω από την πλάτη μου. Άκου λίγο. Δεν με πειράζει. Δεν θα παραδεχτώ πράγματα που δεν έχω πει. Δεν ήθελα να κάνουμε κάτι, ούτε να το λήξουμε αυτό. Εγώ θέλω να ξέρεις ότι απλώς σε ανθρώπινο επίπεδο δεν θέλω να σ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr