Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ για το μπλακ άουτ

08:22 - 08/02/2021

Με ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει τους πολίτες ότι τα συνεργεία κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε... The post Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ για το μπλακ άουτ appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Διαβάστε το στο

ΕΛΠΕ : Ανακοίνωση για το χθεσινό μπλακ άουτ

Σταδιακή επανεκκίνηση των παραγωγικών μονάδων τις επόμενες ημέρες

Διαβάστε το στο tovima

Λιγνάδης : Η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου για την παραίτηση

Το διοικητικό συμβούλιο του Εθνικού Θεάτρου εξέδωσε ανακοίνωση για την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη στον απόηχο της έντονης φημολογίας στο πλαίσιο του ελληνικού #metoo

Διαβάστε το στο tovima

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για το μέλλον της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή […] The post Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Εθνικού Θεάτρου για την παραίτηση του Λιγνάδη

Ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. του Εθνικού Θεάτρου με αφορμή την παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του, Δημήτρη Λιγνάδη.     Σε αυτήν, το Δ.Σ. τοποθετείται για την εν λόγω παραίτηση στο ίδιο περίπου ύφος με τις δηλώσεις της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, ότι δηλαδή δεν έχει υπάρξει αναφορά περιστατικού εναντίον του πρώην διευθυντή ενώ ενθαρρύνει τους σπουδαστές της δραματικής του σχολής να προβούν σε αναφορές κάθε περιστατικού.     Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «1. Το Διοικητικό Συμβούλιο πληροφορήθηκε την υποβληθείσα στο Υπουργείο Πολιτισμού παραίτηση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή κ. Δημήτρη Λιγνάδη για τους λόγους που εκεί αναφέρει και τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που παρέσχε στο Εθ

Διαβάστε το στο spoilers

Καταστράφηκαν δεκάδες δόσεις του εμβολίου από το μπλακάουτ

ΟΜιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), με δηλώσεις του στο newsit.gr, ανέφερε πως στο νοσοκομείο «Δρομοκαΐτειο», καταστράφηκαν 66 δόσεις εμβολίων της Pfizer λόγω του μπλακ άουτ στην Αττική. «Παρότι η γεννήτρια στο νοσοκομείο λειτούργησε, έπαθε βλάβη ο ηλεκτρολογικός πίνακας με αποτέλεσμα να σταματήσει για αρκετή ώρα η λειτουργία του ψυγείου. Στο ψυγείο […]

Διαβάστε το στο glocal.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)