Πάυλος Χαϊκάλης: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, να απαντήσει η κοπέλα, δεν ασχολούμαι πια όμως, τέλος»

09:06 - 08/02/2021

Ο Παύλος Χαϊκάλης μιλάει στην εφημερίδα ON Time και την Σπυριδούλα Τριάντου, για την απόφασή του να βγει δημόσια και […] The post Πάυλος Χαϊκάλης: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, να απαντήσει η κοπέλα, δεν ασχολούμαι πια όμως, τέλος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαϊκάλης: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, να απαντήσει η κοπέλα, δεν ασχολούμαι πια τέλος»

Για τα απρεπή μηνύματα που φέρεται να έχει στείλει από το προφίλ του στο Facebook, μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης. 

Διαβάστε το στο

Παύλος Χαϊκάλης: Βγήκα ευθαρσώς, αυτή είναι η αλήθεια μου – Να απαντήσει η κοπέλα, δεν ασχολούμαι πια, τέλος!

«Δεν ακυρώνω το λόγο κανενός. Ο καταγγέλλων έχει πάντα δίκιο. Θα μπορούσα να πω κι εγώ διάφορα, αλλά ας μη χάνουμε τη μπάλα γιατί κάποιος μπορεί να το κάνει για πέντε λεπτά δημοσιότητας», λέει ο Παύλος Χαϊκάλης. Για τα όσα απρεπή φαίνεται να έστειλε σε μήνυμα σε ιδιωτική συνομιλία:  «Είναι μονταρισμένο, είναι φράσεις δικές μου, […] The post Παύλος Χαϊκάλης: Βγήκα ευθαρσώς, αυτή είναι η αλήθεια μου – Να απαντήσει η κοπέλα, δεν ασχολούμαι πια, τέλος! appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Παύλος Χαϊκάλης: Είναι μονταρισμένο - Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, να απαντήσει η κοπέλα…

Ο Παύλος Χαϊκάλης εξηγεί γιατί βγήκε και μίλησε δημόσια στην καταγγελία της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο