Πάυλος Χαϊκάλης: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, να απαντήσει η κοπέλα, δεν ασχολούμαι πια όμως, τέλος»
09:06 - 08/02/2021
Ο Παύλος Χαϊκάλης μιλάει στην εφημερίδα ON Time και την Σπυριδούλα Τριάντου, για την απόφασή του να βγει δημόσια και […]
The post Πάυλος Χαϊκάλης: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, να απαντήσει η κοπέλα, δεν ασχολούμαι πια όμως, τέλος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χαϊκάλης: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, να απαντήσει η κοπέλα, δεν ασχολούμαι πια τέλος»
Για τα απρεπή μηνύματα που φέρεται να έχει στείλει από το προφίλ του στο Facebook, μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης.
Διαβάστε το στο Παύλος Χαϊκάλης: Βγήκα ευθαρσώς, αυτή είναι η αλήθεια μου – Να απαντήσει η κοπέλα, δεν ασχολούμαι πια, τέλος!
«Δεν ακυρώνω το λόγο κανενός. Ο καταγγέλλων έχει πάντα δίκιο. Θα μπορούσα να πω κι εγώ διάφορα, αλλά ας μη χάνουμε τη μπάλα γιατί κάποιος μπορεί να το κάνει για πέντε λεπτά δημοσιότητας», λέει ο Παύλος Χαϊκάλης. Για τα όσα απρεπή φαίνεται να έστειλε σε μήνυμα σε ιδιωτική συνομιλία: «Είναι μονταρισμένο, είναι φράσεις δικές μου, […]
The post Παύλος Χαϊκάλης: Βγήκα ευθαρσώς, αυτή είναι η αλήθεια μου – Να απαντήσει η κοπέλα, δεν ασχολούμαι πια, τέλος! appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.grΠαύλος Χαϊκάλης: Είναι μονταρισμένο - Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, να απαντήσει η κοπέλα…
Ο Παύλος Χαϊκάλης εξηγεί γιατί βγήκε και μίλησε δημόσια στην καταγγελία της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή.
Διαβάστε το στο thetoc.gr