#Σπυριδούλα Τριάντου

Νάσος Παπαργυρόπουλος: “Η μητέρα μου έχασε 10 χρόνια από τη ζωή της με την απόφαση μου”

thecaller.gr
Για την απόφαση να δοκιμαστεί στον στίβο της πολιτικής μίλησε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και την δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου. Μάλιστα, όπως παραδέχεται ο γοητευτικός ηθοποιός, η μητέρα του… έχασε 10 χρόνια από την ζωή της όταν ενημερώθηκε πως θα βρεθεί υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες Ευρωεκλογές. Πιο συγκεκριμένα, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος […]
09:00 07/04/2024

Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Κλαίω με τα πάντα, ακόμα και με τις διαφημίσεις»

zappit.gr
Στην εφημερίδα Secret και τη Σπυριδούλα Τριάντου μίλησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε για το Night Out, το […] The post Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Κλαίω με τα πάντα, ακόμα και με τις διαφημίσεις» appeared first on Zappit.
19:00 25/12/2023

Σπυριδούλα Τριάντου: Γιόρτασε την ονομαστική της εορτή στη Γλυφάδα με λαμπερά πρόσωπα (εικόνες)

happytv.gr
Την ονομαστική της εορτή με τα αγαπημένα της πρόσωπα γιόρτασε η δημοσιογράφος Σπυριδούλα Τριάντου. που επέλεξε outfit με την υπογραφή “Island boutique by elsa toli” Λίγο μετά τις 9 το βράδυ υποδέχτηκε στο Blends στη Γλυφάδα τις φίλες της και διασκέδασαν πίνοντας κρασί και τρώγοντας σούσι. Ανάμεσα στους καλεσμένους της η κουμπάρα της Έλλη Αγγελιδάκη, […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Σπυριδούλα Τριάντου: Γιόρτασε την ονομαστική της εορτή στη Γλυφάδα με λαμπερά πρόσωπα (εικόνες)
13:37 22/12/2023

Ευγενία Ξυγκόρου για τις ερωτικές σκηνές: «Είχαμε πολλή τριβή μέχρι τότε, οπότε έγινε εύκολο»

zappit.gr
Στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου μίλησε η Ευγενία Ξυγκόρου. Η νεαρή ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί […] The post Ευγενία Ξυγκόρου για τις ερωτικές σκηνές: «Είχαμε πολλή τριβή μέχρι τότε, οπότε έγινε εύκολο» appeared first on Zappit.
10:00 16/12/2023

Θύμα απάτης η Ελένη Πετρουλάκη – «Επικοινωνούσαν μαζί μου γυναίκες για να με…»

empisteutiko.gr
Δύσκολες στιγμές πέρασε η Ελένη Πετρουλάκη όταν πληροφορήθηκε πως έπεσε θύμα απάτης από επιτήδειους στο διαδίκτυο που εκμεταλλεύτηκαν το όνομα της για το συμφέρον τους. Η ίδια το ανακοίνωσε όταν γυναίκες ξεκίνησαν να της στέλνουν μηνύματα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε η Σπυριδούλα Τριάντου στη Secret, άγνωστοι δημιούργησαν ψεύτικο λογαριασμό στα social media […] The post Θύμα απάτης η Ελένη Πετρουλάκη – «Επικοινωνούσαν μαζί μου γυναίκες για να με…» appeared first on Empisteutiko.gr.
22:58 25/11/2023

Μιχάλης Αεράκης: «Από 12 ετών πουλούσα λαχεία στο Ηράκλειο, τυχαία έγινα ηθοποιός»

zappit.gr
Στην εφημερίδα Απογευματινή και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου μιλά ο Μιχάλης Αεράκης. Ο σπουδαίος ηθοποιός, που φέτος υποδύεται για τρίτη […] The post Μιχάλης Αεράκης: «Από 12 ετών πουλούσα λαχεία στο Ηράκλειο, τυχαία έγινα ηθοποιός» appeared first on Zappit.
22:00 20/11/2023

Βασίλης Δήμας: «Ο Βασίλης Καρράς είναι ήρεμος και δυνατός, είναι εδώ»

tlife.gr
Ο Βασίλης Δήμας παραχώρησε συνέντευξη στην Secret των Παραπολιτικών και στην Σπυριδούλα Τριάντου και μίλησε για To άρθρο Βασίλης Δήμας: «Ο Βασίλης Καρράς είναι ήρεμος και δυνατός, είναι εδώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 28/10/2023

Έλσα Τόλη: «Ο γιατρός μου απαγόρευσε να κάνω 3ο παιδί, δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το σοκ»

thecaller.gr
Συνέντευξη στην εφημερίδα OnTime και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου μιλά η Έλσα Τόλη.Συνέντευξη στην εφημερίδα OnTime και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου μιλά η Έλσα Τόλη.Μάλιστα, η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και αποκάλυψε γιατί ο προσωπικός της γιατρός της απαγόρευσε να προχωρήσει σε τρίτη εγκυμοσύνη. «Θέλαμε και τρίτο παιδί, κάναμε προσπάθειες με τον σύντροφό μου αλλά δυστυχώς είχα τέσσερις παλίνδρομες κυήσεις. Σταματήσαμε την […]
18:00 05/10/2023

Ι. Παλιοσπύρου: «Με πειράζει που έχω παντού ουλές, βιώνω δύσκολες στιγµές»

thebest.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε όσα βιώνει αυτή την περίοδο καθώς και τα βλέμματα που δέχεται σε εξόδους της.
03:00 11/09/2023

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ποτέ δεν θα χωρέσει 100% στο µυαλό µου όλο αυτό, είναι αδύνατον»

zappit.gr
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδωσε συνέντευξη στη Σπυριδούλα Τριάντου και το ένθετο Secret των Παραπολιτικών. Μέσα σε όλα, δε, μίλησε για […] The post Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ποτέ δεν θα χωρέσει 100% στο µυαλό µου όλο αυτό, είναι αδύνατον» appeared first on Zappit.
20:00 10/09/2023

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Με πειράζει που έχω παντού ουλές και µοσχεύµατα, βιώνω δύσκολες στιγµές»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου. […] The post Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Με πειράζει που έχω παντού ουλές και µοσχεύµατα, βιώνω δύσκολες στιγµές» appeared first on Zappit.
17:01 09/09/2023

Πέτρος Γαϊτάνος: «Τους λέω «Θέλω να πάμε κάπου ήσυχα, να μην έχει κόσμο» και ίσως το παρεξηγούν»

zappit.gr
Ο Πέτρος Γαϊτάνος παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο των Παραπολιτικών και την δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε […] The post Πέτρος Γαϊτάνος: «Τους λέω «Θέλω να πάμε κάπου ήσυχα, να μην έχει κόσμο» και ίσως το παρεξηγούν» appeared first on Zappit.
20:00 19/08/2023

Η Γη της Ελιάς - Ανδρέας Γεωργίου: Εκμεταλεύτηκα τον Γιώργο Αγγελόπουλο, να λέμε αλήθειες

ieidiseis.gr
Ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε για τις συνεργασίες του στις σειρές που κάνει την παραγωγή και ειδικότερα για την είσοδο του Γιώργου Αγγελόπουλου στη «Γη της Ελιάς».Η σειρά «Η Γη της Ελιάς» πλησιάζει στη λήξη του δεύτερου κύκλου επεισοδίων και ο Ανδρέας Γεωργίου σε απόλυτη συνεργασία με τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου, έχουν αρχίσει να κάνουν τις εναλλαγές των πρωταγωνιστών. Όπως είναι γνωστό αρκετοί από τους ηθοποιούς του φετινού κύκλου δεν θα πάρουν μέρος στον τρίτο κύκλο της «Γης της Ελιάς». Έτσι σεναριακά «τελειώνουν» οι ρόλοι τους. Αρχίζουν όμως άλλοι, αφού νέοι χαρακτήρες προστίθενται ταυτόχρονα. Έτσι πριν από λίγο καιρό είδαμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο να φτάνει στην Αρεόπολη με τον ρόλο του Ορέστη
22:02 23/05/2023

Φελίσια Τσαλαπάτη: «Μένουμε σε διαφορετικό σπίτι με τον πατέρα του μικρού από τότε που ήταν τριών μηνών»

zappit.gr
Η Φελίσια Τσαλαπάτη μίλησε στην Secret των Παραπολιτικών και στην Σπυριδούλα Τριάντου για τον χωρισμό της, το παιδί της και […] The post Φελίσια Τσαλαπάτη: «Μένουμε σε διαφορετικό σπίτι με τον πατέρα του μικρού από τότε που ήταν τριών μηνών» appeared first on Zappit.
09:42 06/05/2023

Μπο για Survivor: «Είναι καλά τα λεφτά αλλά δεν είναι όλα λεφτά»

zappit.gr
Συνέντευξη στην Secret και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου παραχώρησε ο Μπο. Ο γνωστός ράπερ, που φέτος συμμετέχει στο J2US στο […] The post Μπο για Survivor: «Είναι καλά τα λεφτά αλλά δεν είναι όλα λεφτά» appeared first on Zappit.
11:36 22/04/2023

Η Μπέττυ Μαγγίρα για την ψευδή είδηση που γράφτηκε για την αδερφή της

govastileto.gr
Τη νέα της συνέντευξη παραχώρησε η Ματθίλδη Μαγγίρα στη Σπυριδούλα Τριάντου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε σε είδηση που είχε γραφτεί παλιά και προκάλεσε την έντονη αντίδρασή της, όταν το όνομά της βρέθηκε σε δημοσίευμα με τον καυγά ηθοποιών, χωρίς ωστόσο να εμπλέκεται η ίδια. «Είχαν γράψει παλιά, όταν έκανα το “Σεσουάρ για δολοφόνους” στο θέατρο, […]
20:34 18/04/2023

Μπέττυ Μαγγίρα «Γράψανε ότι το χαστούκι το έφαγε η Ματθίλδη, το διάβασε και εκνευρίστηκε»

tlife.gr
Τη νέα της συνέντευξη παραχώρησε η Ματθίλδη Μαγγίρα στην Secret και στη Σπυριδούλα Τριάντου. Η γνωστή To άρθρο Μπέττυ Μαγγίρα «Γράψανε ότι το χαστούκι το έφαγε η Ματθίλδη, το διάβασε και εκνευρίστηκε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:04 18/04/2023

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Όλοι έχουμε έναν πόλεμο μέσα μας, παγκόσμιος ήταν ο δικός μου»

zappit.gr
Η Ματθίλδη Μαγγίρα παραχώρησε συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και την δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου. Η δημοφιλής περφόρμερ μίλησε, μεταξύ άλλων. για […] The post Ματθίλδη Μαγγίρα: «Όλοι έχουμε έναν πόλεμο μέσα μας, παγκόσμιος ήταν ο δικός μου» appeared first on Zappit.
20:44 15/04/2023

Έλενα Γκρέκου: Για να αποδείξω πως έχω φωνή πάλεψα, γιατί ήμουν εντυπωσιακή και όλοι εστίαζαν στο πως θα κάνουν κάτι ερωτικό μαζί μου

thecaller.gr
Η γνωστή τραγουδίστρια Έλενα Γκρέκου, μιλώντας στο ένθετο της εφημερίδας «Παραπολιτικά», το Secret, αναφέρθηκε στη διαδρομή της στο τραγούδι αλλά και στην εμφάνισή της, σχολιάζοντας πως υπήρξε εμπόδιο!Η γνωστή τραγουδίστρια Έλενα Γκρέκου, μιλώντας στο ένθετο της εφημερίδας «Παραπολιτικά», το Secret, αναφέρθηκε στη διαδρομή της στο τραγούδι αλλά και στην εμφάνισή της, σχολιάζοντας πως υπήρξε εμπόδιο!Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Γκρέκου, μιλώντας στην δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου εξομολογήθηκε πως «το τραγούδι ήταν το χόμπι μου, δεν είμαι άνθρωπος της νύχτας, δεν μου αρέσει, δεν μου […]
19:06 01/04/2023

Έλενα Γκρέκου: «Δεν εστίαζαν στην φωνή μου αλλά στο πως θα συνάψουν κάτι ερωτικό μαζί μου»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Έλενα Γκρέκου στο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου με αφορμή […] The post Έλενα Γκρέκου: «Δεν εστίαζαν στην φωνή μου αλλά στο πως θα συνάψουν κάτι ερωτικό μαζί μου» appeared first on Zappit.
18:30 01/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load