Όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης φιλούσε με πάθος την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στη σκηνή (vid)

09:18 - 08/02/2021

Σε κάποια στιγμή του έργου ο Πέτρος Φιλιππίδης φιλούσε με πάθος την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Ωστόσο, σύμφωνα με την ηθοποιό το συγκεκριμένο έργο δεν δικαιολογούσε φιλιά τέτοιου πάθους… Όπως ανέφερε σχετικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Το συγκεκριμένο έργο μάλιστα δεν δικαιολογεί ούτως ή άλλως μια τέτοια σκηνική συμπεριφορά, αφού πρόκειται για μια τρυφερή ιστορία. Όταν […] The post Όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης φιλούσε με πάθος την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στη σκηνή (vid) appeared first on TheCaller.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Οι Ηλίθιοι»: Τα φιλιά του Πέτρου Φιλιππίδη με την Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην σκηνή

«Του ζητούσα να σταματήσει να το κάνει, όμως αυτός με αγνοούσε επιδεικτικά. Την ίδια μάλιστα συμπεριφορά αλλά και χειρότερη επεδείκνυε όταν ερχόταν ο τότε σύντροφός μου να δει την παράσταση, πιάνοντάς με διαρκώς σε διάφορα σημεία του σώματός μου και δίνοντάς μου με ακόμη μεγαλύτερο πάθος αυτά τα πιεστικά και ανάρμοστα φιλιά ενώπιόν του» The post «Οι Ηλίθιοι»: Τα φιλιά του Πέτρου Φιλιππίδη με την Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην σκηνή appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Όταν φιλούσε με πάθος την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στη σκηνή

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι δύο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν πριν από πολλά χρόνια, το 2000 όταν παιζόταν στη σκηνή του θεάτρου η παράσταση «Οι Ηλίθιοι».

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Πέτρος Φιλιππίδης : Τα… φιλιά της Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους με τον γνωστό ηθοποιό επί σκηνής

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης της έλεγε ότι έτσι θέλει τα φιλιά γιατί αυτός αποφασίζει

Διαβάστε το στο to10.gr

Όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης φιλούσε με πάθος την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στη σκηνή

Όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης φιλούσε με πάθος την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στη σκηνή Ήταν το 2000 όταν παιζόταν στη σκηνή του θεάτρου η παράσταση «Οι Ηλίθιοι» με πρωταγωνιστές τον Πέτρο Φιλιππίδη, που ήταν και σκηνοθέτης, και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Σε κάποια στιγμή του έργου ο Πέτρος Φιλιππίδης φιλούσε με πάθος την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Όταν φιλούσε με πάθος την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στη σκηνή

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι δύο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν πριν από πολλά χρόνια, το 2000 όταν παιζόταν στη σκηνή του θεάτρου η παράσταση «Οι Ηλίθιοι».

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας