#Πέτρος Φιλιππίδης

Παύλος Χαϊκάλης για Φιλιππίδη: «Δεν έχω εικόνα εάν εργάζεται, γνωρίζω ότι έχει προτάσεις αλλά περιμένει το εφετείο»

neolaia.gr
Ο Παύλος Χαϊκάλης απαντάει για τις φημολογούμενες προτάσεις που έχει δεχθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης για να επιστρέψει στην υποκριτική.
12:46 20/02/2024

Ελπίδα Νίνου: Αποκάλυψη! Πού εργάζεται η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη;

tlife.gr
Όπως έγινε γνωστό χθες από τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο Πέτρος Φιλιππίδης και η σύζυγός του, Ελπίδα To άρθρο Ελπίδα Νίνου: Αποκάλυψη! Πού εργάζεται η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 20/02/2024

Γιώργος Λαμπάτος: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης απαξίωσε την ύπαρξη μου, έδωσε εντολή να μην γράψουν για μένα κανένα ρόλο»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Λαμπάτος στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Μεταξύ άλλων, ο […] The post Γιώργος Λαμπάτος: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης απαξίωσε την ύπαρξη μου, έδωσε εντολή να μην γράψουν για μένα κανένα ρόλο» appeared first on Zappit.
21:00 14/02/2024

Δεν είναι βαριά άρρωστος, οúτε φτωχóς:Χαμογελά ξανά ο Πέτρος Φιλιππίδης, βγαίνοντας έξω για ψώνıα

Newside.gr
Ο Πέτρος Φιλιππίδης κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το πέρας της δίκης που είχε αναφορά σε κατηγορίες για βιασμό και απόπειρα βιασμού. Ο ηθοποιός, πλέον ελεύθερος, φαίνεται απολύτως ανέμελος σε μια πολυσύχναστη περιοχή της Γλυφάδας. Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Πέτρο Φιλιππίδη σε μια περιήγηση για ψώνια, ενώ επισκέφθηκε ένα κατάστημα οπτικών. […] Το άρθρο Δεν είναι βαριά άρρωστος, οúτε φτωχóς:Χαμογελά ξανά ο Πέτρος Φιλιππίδης, βγαίνοντας έξω για ψώνıα εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
12:00 22/01/2024

«Τέλος» ο Πέτρος Φιλιππίδης!

sportime.gr
Δεν ακούει κανέναν ο γνωστός ηθοποιός και όσες φορές και αν τον πάρουν τηλέφωνο, δεν αλλάζει γνώμη! Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
15:46 21/01/2024

Πέτρος Φιλιππίδης: Βόλτα στη Γλυφάδα, στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την καταδίκη

Newsit
Ευδιάθετος και χαμογελαστός να κάνει ψώνια στη Γλυφάδα εθεάθη ο Πέτρος Φιλιππίδης πριν από μερικές μέρες. Φωτογραφίες από την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την καταδίκη του εξασφάλισε το tlife.gr. Με μακριά γενειάδα, ντυμένος casual, ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε τη βόλτα του, μαζί με φιλικά του πρόσωπα και μπήκε σε κατάστημα οπτικών για ... Περισσότερα To άρθρο Πέτρος Φιλιππίδης: Βόλτα στη Γλυφάδα, στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την καταδίκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
01:00 08/01/2024

Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη δημόσια έξοδος με ανανεωμένη εμφάνιση

zappit.gr
Ύστερα από μεγάλο διάστημα απομάκρυνσης από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Πέτρος Φιλιππίδης συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό σε πρόσφατη […] The post Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη δημόσια έξοδος με ανανεωμένη εμφάνιση appeared first on Zappit.
21:00 07/01/2024

Πέτρος Φιλιππίδης: Τρεις προτάσεις από παραγωγούς για να επιστρέψει στο θέατρο τη φετινή σεζόν

thecaller.gr
Κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τον ρωτήσει αν ισχύει η πληροφόρηση που έχει, πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει δεχτεί τρεις θεατρικές προτάσεις και μάλιστα για τη φετινή σεζόν.Κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τον ρωτήσει αν ισχύει η πληροφόρηση που έχει, πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει δεχτεί τρεις θεατρικές προτάσεις και μάλιστα για τη φετινή σεζόν.Πώς απάντησε ο γνωστός ποινικολόγος; «Δεν θέλω να σχολιάσω το ρεπορτάζ που έχεις κάνει. Συνήθως τα ρεπορτάζ τα […]
13:00 08/12/2023

Πέτρος Φιλιππίδης: Επιστρέφει με νέα σειρά – έκπληξη

youfly.com
Το νέο του επαγγελματικό βήμα. The post Πέτρος Φιλιππίδης: Επιστρέφει με νέα σειρά – έκπληξη appeared first on Youfly.
11:58 14/11/2023

Έσπασε τη σιωπή του ο Πέτρος Φιλιππίδης!

sportime.gr
Έσπασε τη σιωπή του ο Πέτρος Φιλιππίδης και έριξε βόμβες! Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
12:46 24/09/2023

Πέτρος Φιλιππίδης: Απαντά πρώτη φορά στον Κώστα Τσουρό – «Ισχύει για εμένα ό,τι βγαίνει από το στόμα μου»

tlife.gr
Τη δική του απάντηση έδωσε για πρώτη φορά ο Πέτρος Φιλιππίδης σε όσα γράφονται και λέγονται To άρθρο Πέτρος Φιλιππίδης: Απαντά πρώτη φορά στον Κώστα Τσουρό – «Ισχύει για εμένα ό,τι βγαίνει από το στόμα μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 23/09/2023

Πέτρος Φιλιππίδης: «Θα μιλήσω δημόσια όταν το αποφασίσω εγώ»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον Κώστα Τσουρό μίλησε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος έχει […] The post Πέτρος Φιλιππίδης: «Θα μιλήσω δημόσια όταν το αποφασίσω εγώ» appeared first on Zappit.
15:00 23/09/2023

Αποκάλυψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Όλοι έχουν επανέλθει και είναι δίπλα του – Και μεγάλοι παραγωγοί, σκηνοθέτες και ηθοποιοί»

Newsbeast.gr
Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση έχει περιέλθει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος τον περασμένο Φεβρουάριο καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια κάθειρξης για τις δύο απόπειρες βιασμού, στις οποίες ήταν κατηγορούμενος. Ωστόσο, ο ηθοποιός θα παραμείνει ελεύθερος καθώς το δικαστήριο χορήγησε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση. Έχοντας εγκαταλείψει την υποκριτική και χωρίς άλλες πηγές εσόδων ο Πέτρος Φιλιππίδης σκέφτεται ήδη την επόμενη ημέρα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει. Κάποιες πληροφορίες έκαναν λόγο ότι αποφάσισε είτε να γίνει οδηγός ταξί ή ιδιοκτήτης καφενείου στα Γιάννενα. Ωστόσο ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος διέψευσε τα παραπάνω μιλώντας την Πέμπτη (14/9) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ενώ αποκάλυψε ότι
01:00 15/09/2023

Μαρία Ιωαννίδου: Ο Κιμούλης δεν με βίασε ποτέ

patrasevents.gr
"Ο Πέτρος Φιλιππίδης μού ρίχτηκε, αλλά του έδειξα ότι δεν θέλω" πρόσθεσε
06:53 13/09/2023

Ο Πέτρος Φιλιππίδης «σκέφτεται να γίνει ταξιτζής ή να ανοίξει καφενείο» στα Γιάννενα

Newsique.gr
Οδηγός ταξί ή ιδιοκτήτης καφενείου στα Γιάννενα σκέφτεται να γίνει ο Πέτρος Φιλιππίδης σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου στον Alpha. Δημοσιογράφος του «Super Κατερίνα» ανέφερε ότι ο ηθοποιός «αυτό που έχει στο μυαλό του είναι μήπως να γίνει ταξιτζής, να οδηγεί ένα ταξί ή να ανοίξει ένα καφενείο στα […] Το άρθρο Ο Πέτρος Φιλιππίδης «σκέφτεται να γίνει ταξιτζής ή να ανοίξει καφενείο» στα Γιάννενα εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
13:58 11/09/2023

Τάσος Παλαντζίδης: «Ο οποιοσδήποτε Φιλιππίδης έχει αποκεφαλιστεί καλλιτεχνικά»

zappit.gr
Την άποψή του για την προβολή των επαναλήψεων των σειρών στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης εξέφρασε ο Τάσος […] The post Τάσος Παλαντζίδης: «Ο οποιοσδήποτε Φιλιππίδης έχει αποκεφαλιστεί καλλιτεχνικά» appeared first on Zappit.
23:00 10/08/2023

Βάνα Μπάρμπα για Πέτρο Φιλιππίδη: «Μιλάω συχνά μαζί του, αρχίζει να πατάει στα πόδια του σιγά – σιγά»

thecaller.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό YOU και στη Τζώρτζια Συρίχα έδωσε η Βάνα Μπάρμπα.Συνέντευξη στο περιοδικό YOU και στη Τζώρτζια Συρίχα έδωσε η Βάνα Μπάρμπα.Μέσω αυτής και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις σχέσεις της με τον Πέτρο Φιλιππίδη. -Πιστεύεις ότι πραγματικά ισοπεδώθηκαν καλλιτεχνικά ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης; Νομίζω ότι όταν ξαναβγεί να δουλέψει ο Φιλιππίδης κάποιοι θα καταλάβουν το λάθος τους και ότι δεν γίνεται να […]
10:00 02/08/2023

Ελένη Γερασιμίδου για Δημήτρη Λιγνάδη: «Δεν ξέρω για ποιον λόγο τον βγάλανε έξω»

govastileto.gr
Η Ελένη Γερασιμίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo και στους συναδέλφους της που καταγγέλθηκαν. Συγκεκριμένα , η Ελένη Γερασιμίδου τόνισε πως δεν έχει και την καλύτερη ιδέα για τον Πέτρο Φιλιππίδη ενώ τον Δημήτρη Λιγνάδη τον χαρακτήρισε εγκληματία. Πιστεύετε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης μπορεί να επιστρέψει θεατρικά; Εγώ δεν […]
19:00 30/07/2023

Ελένη Γερασιμίδου: «Δεν μπορώ να υπερασπιστώ τον Πέτρο Φιλιππίδη, γιατί δεν έχω και την καλύτερη ιδέα για το άτομο αυτό»

thecaller.gr
Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα επιστρέψει στο θέατρο, η θοποιός απάντησε: «Εγώ δεν μπορώ να υπερασπιστώ τον Πέτρο Φιλιππίδη, γιατί δεν έχω και την καλύτερη ιδέα για το άτομο αυτό. Δεν φαντάζομαι πάντως ότι ειπώθηκαν τόσο τρομερά ψέματα εναντίον του και ότι ήταν όλα οργανωμένα.Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα επιστρέψει στο θέατρο, η θοποιός απάντησε: «Εγώ δεν μπορώ να υπερασπιστώ τον Πέτρο Φιλιππίδη, γιατί δεν έχω και την καλύτερη ιδέα για το άτομο αυτό. Δεν φαντάζομαι πάντως ότι ειπώθηκαν τόσο τρομερά ψέματα εναντίον του και ότι ήταν όλα οργανωμένα.Τώρα το αν θα ξαναπαίξει, […]
09:00 29/07/2023

Αγνή Χιώτη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας δύσκολος άνθρωπος»

zappit.gr
Η ηθοποιός και σκηνοθέτης Αγνή Χιώτη είχε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη και μίλησε για τη δύσκολη συνεργασία που είχε […] The post Αγνή Χιώτη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας δύσκολος άνθρωπος» appeared first on Zappit.
14:00 03/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load