Θα συνεχίσει στην ΕΡΤ και το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» ο Πέτρος Φιλιππίδης;
10:10 - 08/02/2021
Σοκάρουν οι καταγγελίες σε βάρος του: «Εμπαινε στο καμαρίνι μου, ενώ βρισκόμουν μέσα σε αυτό με κλειστή την πόρτα, κατέβαζε το παντελόνι του και ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα» - «Με με ρωτούσε πότε θα του κάτσω και αυτοϊκανοποιούταν
The post Θα συνεχίσει στην ΕΡΤ και το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» ο Πέτρος Φιλιππίδης; appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο protagon.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Επίσημα εκτός σειράς ο Πέτρος Φιλιππίδης
Η συνεργασία του Πέτρου Φιλιππίδη με την ΕΡΤ, για τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», έλαβε τέλος μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση...
Διαβάστε το στο govastileto.grΕΡΤ: Eκτός του σίριαλ "Χαιρέτα μου τον πλάτανο" ο γνωστός ηθοποιός
Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς, στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.
Διαβάστε το στο thebest.grΤέλος από τη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» ο Πέτρος Φιλιππίδης
Το τέλος της συμμετοχής του Πέτρου Φιλιππίδη στην σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» ανακοίνωσε το κανάλι τονίζοντας σε ανακοίνωσή του ότι: «λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο ΣΕΗ, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς».
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΤέλος από την ΕΡΤ και το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» ο Πέτρος Φιλιππίδης
MEDIA
Η ΕΡΤ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση όπου διευκρινίζει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα συμμετέχει από σήμερα στα γυρίσματα της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».
Οριστικό είναι πλέον το τέλος του Πέτρου Φιλιππίδη από την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», μετά τις καταγγελίες σε βάρος του.
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ:
Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Λόγω, ωστόσο, της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για
Διαβάστε το στο topontiki.grΕΡΤ: Εκτός του σήριαλ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» ο καταγγελθείς ηθοποιός
ΕΡΤ: Εκτός του σήριαλ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» ο καταγγελθείς ηθοποιός
Mon, 08/02/2021 - 12:28
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΔεύτερη ψυχρολουσία μετά το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Τέλος και από εκεί ο Πέτρος Φιλιππίδης…
Σε πρόσωπο της προηγούμενης εβδομάδας εξελίχθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός καταγγέλθηκε επώνυμα από τρεις γυναίκες συναδέλφους του για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά αλλά και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Νωρίτερα, ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε στείλει προληπτικό εξώδικο για να μην αναφερθεί το όνομά του αν τυχόν γίνει καταγγελία εναντίον του. Ο ηθοποιός νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού λαμβάνοντας εξιτήριο το Σάββατο. Μετά την σωρεία καταγγελιών δεν είναι λίγοι εκείνοι που ζητούν απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» όπου πρωταγωνιστεί. Τα σενάρια για παραίτηση του ηθοποιού έχουν αρχίσει να πληθαίνουν. Οι ιθύνοντες μάλ
Διαβάστε το στο spoilers«Κόβεται» από τη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» ο Πέτρος Φιλιππίδης
Τέλος ο Πέτρος Φιλιππίδης από την ΕΡΤ. Αφορμή υπήρξαν οι εξελίξεις αναφορικά με τις καταγγελίες σε βάρος του γνωστού ηθοποιού που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα. Η ανακοίνωση της κρατικής τηλεόρασης για τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» αναφέρει: Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», ...
The post «Κόβεται» από τη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» ο Πέτρος Φιλιππίδης appeared first on AgrinioNews.
Διαβάστε το στο agrinionews.gr