Δημήτρης Λιγνάδης: «Θα απαντήσω εν καιρώ κι αν χρειαστεί θα μιλήσουν οι δικηγόροι μου» (Video)

14:04 - 08/02/2021

ΕΛΛAΔΑ  Στη θέση του να μην κάνει κάποια δήλωση αναφορικά με τις ανεπίσημες -μέχρι στιγμής- καταγγελίες εις βάρος του για απρεπή συμπεριφορά, παραμένει ο Δημήτρης Λιγνάδης Δημοσιογράφος από την εκπομπή "Ευτυχείτε" επικοινώνησε με τον γνωστό σκηνοθέτη και μέχρι πρότινος πρόεδρο του Εθνικού Θεάτρου, ωστόσο, εκείνος δε θέλησε να σχολιάσει κάτι και αρκέστηκε να πει πως θα μιλήσει όταν ο ίδιος κρίνει ότι είναι η ώρα. «Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση. Θα απαντήσω εν καιρώ και αν χρειαστεί θα μιλήσουν οι δικηγόροι μου», ανέφερε χαρακτηριστικά. Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης υπέβαλε την παραίτησή του ύστερα από φήμες και αναφορές στο πρόσωπο του, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχ

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η αντίδραση Λιγνάδη: Θα απαντήσω εν καιρώ και αν χρειαστεί θα μιλήσουν οι δικηγόροι μου (vid)

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης εμφανίστηκε λακωνικός και αρκέστηκε μόνο να πει ότι θα μιλήσει όταν κρίνει ότι είναι η ώρα. «Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση. Θα απαντήσω εν καιρώ και αν χρειαστεί θα μιλήσουν οι δικηγόροι μου», ανέφερε συγκεκριμένα σε εκπομπή του Open. The post Η αντίδραση Λιγνάδη: Θα απαντήσω εν καιρώ και αν χρειαστεί θα μιλήσουν οι δικηγόροι μου (vid) appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)