Ελένη Φουρέιρα: Με λένε Εντέλα Φουρεράι - Είμαι υπερήφανη που γεννήθηκα στην Αλβανία
09:34 - 09/02/2021
"Στο σχολείο ήμασταν δυο ξένα παιδιά από την Αλβανία. Ήταν δύσκολο να καταλάβω γιατί ήμουν δακτυλοδεικτούμενη" λέει η Ελένη Φουρέιρα.
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Φουρέιρα: «Είμαι υπερήφανη που γεννήθηκα στην Αλβανία αλλά πατρίδα μου είναι η Ελλάδα» (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν η Ελένη Φουρέιρα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε στην Αλβανία και για το bullying που δέχθηκε λόγω της καταγωγής της, όταν ήρθε στην Ελλάδα.
"Ήρθα 8 χρονών στην Ελλάδα. Έχω κάνει delete σε άσχημες στιγμές στα παιδικά μου χρόνια, όπως ήταν ο εμφύλιος. Θυμάμαι ότι ήμουν με τη μαμά στο σπίτι μια μέρα, και άρχισε να χτυπάει μια σειρήνα. Ξυπνήσαμε φοβισμένοι. Αλλά η μαμά μου μας καθησύχασε.
Αλλά για τους επόμενους δυο μήνες ήμασταν συνέχεια στο πάτωμα. Ο πατέρας μου που ήταν ήδη στην Ελλάδα για να μαζέψει λεφτά, μας έστειλε ταξί για να μας φέρει στην Ελλάδα. Η μαμά μο
Διαβάστε το στο topontiki.gr«Με λένε Εντέλα Φουρεράι, είμαι περήφανη που γεννήθηκα στην Αλβανία», vid
Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Αλβανία και για την ζωή της στην Ελλάδα:
Το άρθρο «Με λένε Εντέλα Φουρεράι, είμαι περήφανη που γεννήθηκα στην Αλβανία», vid εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΦουρέιρα: «Είμαι υπερήφανη που γεννήθηκα στην Αλβανία, αλλά η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου»
Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας για τη καταγωγή της
Διαβάστε το στο ekriti.gr