Ελένη Φουρέιρα: Με λένε Εντέλα Φουρεράι - Είμαι υπερήφανη που γεννήθηκα στην Αλβανία

09:34 - 09/02/2021

"Στο σχολείο ήμασταν δυο ξένα παιδιά από την Αλβανία. Ήταν δύσκολο να καταλάβω γιατί ήμουν δακτυλοδεικτούμενη" λέει η Ελένη Φουρέιρα.

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Φουρέιρα: «Είμαι υπερήφανη που γεννήθηκα στην Αλβανία αλλά πατρίδα μου είναι η Ελλάδα» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν η Ελένη Φουρέιρα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε στην Αλβανία και για το bullying που δέχθηκε λόγω της καταγωγής της, όταν ήρθε στην Ελλάδα. "Ήρθα 8 χρονών στην Ελλάδα. Έχω κάνει delete σε άσχημες στιγμές στα παιδικά μου χρόνια, όπως ήταν ο εμφύλιος. Θυμάμαι ότι ήμουν με τη μαμά στο σπίτι μια μέρα, και άρχισε να χτυπάει μια σειρήνα. Ξυπνήσαμε φοβισμένοι. Αλλά η μαμά μου μας καθησύχασε. Αλλά για τους επόμενους δυο μήνες ήμασταν συνέχεια στο πάτωμα. Ο πατέρας μου που ήταν ήδη στην Ελλάδα για να μαζέψει λεφτά, μας έστειλε ταξί για να μας φέρει στην Ελλάδα. Η μαμά μο

Διαβάστε το στο topontiki.gr

«Με λένε Εντέλα Φουρεράι, είμαι περήφανη που γεννήθηκα στην Αλβανία», vid

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Αλβανία και για την ζωή της στην Ελλάδα: Το άρθρο «Με λένε Εντέλα Φουρεράι, είμαι περήφανη που γεννήθηκα στην Αλβανία», vid εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Φουρέιρα: «Είμαι υπερήφανη που γεννήθηκα στην Αλβανία, αλλά η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου»

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας για τη καταγωγή της

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις