Ντόρα Μακρυγιάννη: «Αρρώστησα και κάποια στιγμή είπα ότι δεν μπορεί η ζωή μου να είναι έτσι»

13:21 - 09/02/2021

Η Ντόρα Μακρυγιάννη, καλεσμένη στο Πρωινό, μίλησε για όσα βίωσε η ίδια στο παρελθόν, όταν είχε υποστεί από τον τότε […] The post Ντόρα Μακρυγιάννη: «Αρρώστησα και κάποια στιγμή είπα ότι δεν μπορεί η ζωή μου να είναι έτσι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντόρα Μακρυγιάννη: Αρρώστησα κάποια στιγμή από ψυχολογική και σωματική βία

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα που δεν την ενόχλησε το "παλαιάς κοπής" και δεν νομίζω ότι υπάρχει και άντρας που δεν τον ενόχλησε»

Διαβάστε το στο

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Κάποια στιγμή είπα ότι δεν μπορεί η ζωή μου να είναι έτσι – Δεν νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα που δεν την ενόχλησε το “παλαιάς κοπής”»

«Υπήρχε ψυχολογική και σωματική βία σε σχέση μου παλιά, αλλά όταν βγήκα και είπα δημόσια τι πέρασα τότε, δεν ήταν επειδή ήθελα να το βγάλω από μέσα μου. Εγώ το είχα λύσει ήδη αυτό. Βγήκα από το βήμα που έχω για να βοηθήσω γυναίκες ότι ποτέ δεν είναι αργά. Αρρώστησα και κάποια στιγμή είπα ότι […] The post Ντόρα Μακρυγιάννη: «Κάποια στιγμή είπα ότι δεν μπορεί η ζωή μου να είναι έτσι – Δεν νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα που δεν την ενόχλησε το “παλαιάς κοπής”» appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ντόρα Μακρυγιάννη: "Αρρώστησα και κάποια στιγμή είπα ότι δεν μπορεί η ζωή μου να είναι έτσι" (video)

"Δεν νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα που δεν την ενόχλησε το... παλαιάς κοπής"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο