#Ντόρα Μακρυγιάννη

Ντόρα Μακρυγιάννη: Αποκαλύπτει τη στιγμή που ενημερώθηκε ότι σταματά η σειρά «Μετά τη φωτιά» – «Ο μπαμπάς μου το είχε δει»

tlife.gr
Ο Ντόρα Μακρυγιάννη μίλησε στο Χαμογέλα και Πάλι και τον Κωνσταντίνος Βασάλο. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε To άρθρο Ντόρα Μακρυγιάννη: Αποκαλύπτει τη στιγμή που ενημερώθηκε ότι σταματά η σειρά «Μετά τη φωτιά» – «Ο μπαμπάς μου το είχε δει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 23/03/2024

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Θα έλεγε κανείς ότι τη φλερτάρω σε αυτή τη συνέντευξη, εγώ απλώς είμαι διαχυτικός»

zappit.gr
Με έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε να πασάρει ο Κωνσταντίνος Βασάλος τη συνέντευξη που έκανε στην ηθοποιό Ντόρα Μακρυγιάννη για τις […] The post Κωνσταντίνος Βασάλος: «Θα έλεγε κανείς ότι τη φλερτάρω σε αυτή τη συνέντευξη, εγώ απλώς είμαι διαχυτικός» appeared first on Zappit.
13:00 23/03/2024

Ντόρα Μακρυγιάννη για το «Μετά τη φωτιά»: Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς μάθαμε ότι σταματάει

Newsit
«Δεν είχε γίνει νωρίτερα καμία ενημέρωση από κανέναν», είπε η Ντόρα Μακρυγιάννη για την διακοπή της σειράς «Μετά τη φωτιά». Με ανάρτηση της στο instagram σχολίασε η Ντόρα Μακρυγιάννη στο αιφνίδιο τέλος της σειράς «Μετά τη φωτιά» του ANT1. Η ηθοποιός, που πρωταγωνιστούσε στην σειρά, δήλωσε σοκαρισμένη, καθώς όπως ισχυρίζεται δεν είχαν καμία ενημέρωση για ... Περισσότερα To άρθρο Ντόρα Μακρυγιάννη για το «Μετά τη φωτιά»: Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς μάθαμε ότι σταματάει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 02/01/2024

Σοκαρισμένη η Ντόρα Μακρυγιάννη από την αιφνίδια διακοπή της σειράς Μετά τη φωτιά: «Τόσος κόσμος μένει ξαφνικά άνεργος»

zappit.gr
Την πρώτη της ανάρτηση έκανε η Ντόρα Μακρυγιάννη μετά το ξαφνικό τέλος της σειράς «Μετά τη Φωτιά» στην οποία πρωταγωνιστούσε. Η […] The post Σοκαρισμένη η Ντόρα Μακρυγιάννη από την αιφνίδια διακοπή της σειράς Μετά τη φωτιά: «Τόσος κόσμος μένει ξαφνικά άνεργος» appeared first on Zappit.
14:00 02/01/2024

Η Ντόρα Μακρυγιάννη «κατήγγειλε» το viral trend που βλέπουμε κάθε Χριστουγέννα & πολλοί ταυτίστηκαν

queen.gr
Η Ντόρα Μακρυγιάννη είπε στο TikTok πως δεν αντέχει τις ανασκοπήσεις που βλέπει στα social media κάθε χρόνο και πολλοί πήραν το μέρος της ή το μέρος της Ιωάννας Ιωαννίδη γιατί δεν κατάλαβαν ποια από τις δύο μιλούσε.Περισσότερα...
19:17 25/12/2023

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, καταλήξαμε ότι είναι ψυχοσωματικό»

zappit.gr
Η Ντόρα Μακρυγιάννη έδωσε συνέντευξη στην RealL!fe και στην Κορύνα Μανταγάρη και μίλησε για το ψυχοσωματικό που την ταλαιπωρεί. Εξαιτίας […] The post Ντόρα Μακρυγιάννη: «Αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, καταλήξαμε ότι είναι ψυχοσωματικό» appeared first on Zappit.
00:00 14/11/2023

Ντόρα Μακρυγιάννη: "Ακούμε όλο και πιο συχνά ακραίες περιπτώσεις βίας, οικογενειακής, εφηβικής ή οπαδικής" (Εικόνες)

Παραπολιτικά
«Ο εκφοβισμός επίσης υπήρχε πάντα, αλλά έχουμε ξεφύγει και σε αυτό», δήλωσε η Ντόρα Μακρυγιάννη
11:00 26/10/2023

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Tραβούσα μεγάλο ζόρι, μου πήρε πολύ καιρό, προέκυψε σαν αντίδραση»

tlife.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ντόρα Μακρυγιάννη στο περιοδικό Hello και την δημοσιογράφο Σόνια To άρθρο Ντόρα Μακρυγιάννη: «Tραβούσα μεγάλο ζόρι, μου πήρε πολύ καιρό, προέκυψε σαν αντίδραση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 25/10/2023

Ντόρα Μακρυγιάννη: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή και την κρίση ηλικίας – «Ήρθαν όλα πολύ απότομα»

tlife.gr
Η ταλαντούχα ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Μετά τη φωτιά», Ντόρα Μακρυγιάννη, εμφανίστηκε το βράδυ της To άρθρο Ντόρα Μακρυγιάννη: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή και την κρίση ηλικίας – «Ήρθαν όλα πολύ απότομα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 25/10/2023

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Αυτός ήταν ο λόγος που είπα να αφήσουμε τον Σπύρο Ντούγια από την εκπομπή»

zappit.gr
Με αφορμή τη συζήτηση με την Ντόρα Μακρυγιάννη για τα παιδιά που συμμετέχουν σε τηλεοπτικές παραγωγές, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε […] The post Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Αυτός ήταν ο λόγος που είπα να αφήσουμε τον Σπύρο Ντούγια από την εκπομπή» appeared first on Zappit.
01:00 25/10/2023

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Ήταν ψυχωσωματικό το αυτοάνοσο από το άγχος και την πίεση»

zappit.gr
Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά «Μετά τη φωτιά» του ΑΝΤ1 κρατά η Ντόρα Μακρυγιάννη την φετινή τηλεοπτική σεζόν και […] The post Ντόρα Μακρυγιάννη: «Ήταν ψυχωσωματικό το αυτοάνοσο από το άγχος και την πίεση» appeared first on Zappit.
00:00 13/10/2023

Μετά τη φωτιά: Αντρέας, Λευτέρης, Nathan και Γιάννης αποκαλύπτουν τους ρόλους της λίγο πριν την πρεμιέρα

Newsbeast.gr
Το «Μετά τη φωτιά» έρχεται τη Πέμπτη 5 Οκτωβρίου και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, στις 21:00 για να καθηλώσει τους τηλεθεατές με πλούσια πλοκή, συνεχείς ανατροπές και δυνατά συναισθήματα. Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα, οι τέσσερις άνδρες που θα αλλάξουν τη μοίρα της Ιωάννας, της Ειρήνης και της Ανθής μάς παρουσιάζουν τον ρόλο τους στη νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1. Απολαύστε τους Αντρέα Κωνσταντίνου, Λευτέρη Ελευθερίου, Nathan Thomas και Γιάννη Καράμπαμπα on camera. Τρεις γυναίκες, η Ιωάννα (Ντόρα Μακρυγιάννη), η Ειρήνη (Άλκηστις Ζιρώ) και η Ανθή (Ελπίδα Νικολάου), μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά, θα προσπαθήσουν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους και να ακολουθήσουν τα αληθινά τ
21:00 03/10/2023

Ντόρα Μακρυγιάννη για το πρόβλημα υγείας της: «Το ψυχοσωματικό που απέκτησα ήταν ένα καμπανάκι για μένα»

govastileto.gr
Η Ντόρα Μακρυγιάννη με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο «Μετά τη Φωτιά», μίλησε στο περιοδικό «ΤύποςTV» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και σε ένα ψυχοσωματικό πρόβλημα που απέκτησε λόγω της πίεσης της δουλειάς. «Ήμουν πολύ κουρασμένη, για 4 χρόνια έκανα συνεχόμενα καθημερινή σειρά. Το σκέφτομαι και τρελαίνομαι. Τους πρώτους μήνες […]
01:00 26/09/2023

Ντόρα Μακρυγιάννη: Αλαλαγμό προκαλεί με μικροσκοπικό μπικίνι στον παράδεισο της

zappit.gr
Τελειωμό μοιάζει να μην έχει το φετινό καλοκαίρι για την Ντόρα Μακρυγιάννη, η οποία και φροντίζει να μοιράζεται πλήθος στιγμών […] The post Ντόρα Μακρυγιάννη: Αλαλαγμό προκαλεί με μικροσκοπικό μπικίνι στον παράδεισο της appeared first on Zappit.
20:00 31/08/2023

Η Αιγιώτισσα Ντόρα Μακρυγιάννη αφήνει το σπίτι που ζούσε για 10 χρόνια

thebest.gr
Η Ντόρα Μακρυγιάννη αφήνει πίσω της το σπίτι που ζούσε για 10 ολόκληρα χρόνια, από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Αθήνα.
17:00 14/08/2023

Ντόρα Μακρυγιάννη: Kάνει ντους με το λάστιχο στην αυλή της

okmag.gr
Η Ντόρα Μακρυγιάννη απολαμβάνει τις διακοπές της και θέλησε να μοιραστεί ένα βίντεο όπου κάνει ντουζ με το λάστιχο στην αυλή, ενώ φοράει ένα μαύρο μπικίνι. Η ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή στα social media και ποστάρει συχνά στιγμές της από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, θέλησε να δημοσιεύσει ένα βίντεο, όπου αναφέρει πώς καταλαβαίνει η […] The post Ντόρα Μακρυγιάννη: Kάνει ντους με το λάστιχο στην αυλή της appeared first on OK! Magazine.
15:58 14/08/2023

Ντόρα Μακρυγιάννη: Το μακροσκελές μήνυμά της που συγκινεί: «Τέλος εποχής»

happytv.gr
Η Ντόρα Μακρυγιάννη αφήνει το σπίτι στο οποίο έζησε για 10 ολόκληρα χρόνια, από τότε δηλαδή που μετακόμισε από το Αίγιο στην Αθήνα. Ήταν το πρώτο σπίτι που βρήκε, μετά από αρκετό ψάξιμο όπως δηλώνει η ίδια σε ανάρτηση της. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έγραψε: «-Το τέλος μιας εποχής- Μπορεί πολλοί να πούνε πως είναι ντουβάρια […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ντόρα Μακρυγιάννη: Το μακροσκελές μήνυμά της που συγκινεί: «Τέλος εποχής»
10:37 13/08/2023

Ντόρα Μακρυγιάννη: Γυρίζει σελίδα στη ζωή της: «Τέλος εποχής...»

onsports.gr
Η Ντόρα Μακρυγιάννη πήρε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή της…
21:17 11/08/2023

H Ντόρα Μακρυγιάννη δεν είναι πια ξανθιά! Η μεγάλη αλλαγή

queen.gr
Σε μία μεγάλη και γενναία αλλαγή προέβη η Ντόρα Μακρυγιάννη σε ό,τι αφορά τα μαλλιά της αφού από κατάξανθη έγινε καστανή. Και ομολογουμένως τής πάει πολύ!Περισσότερα...
19:17 26/07/2023

Μετά τη φωτιά: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 και τα μεγάλα ονόματα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους

ieidiseis.gr
Η ελληνική μεταφορά του «Le Bazar de la Charité» είναι η νέα σειρά του ΑΝΤ1 που αναμένεται να καθηλώσει.Η ζωή τριών γυναικών μετά από ένα τραγικό γεγονός - μια μεγάλη πυρκαγιά - είναι το κεντρικό θέμα της νέας σειράς του ΑΝΤ1, που θα έχει πιθανότατα τον τίτλο «Μετά τη φωτιά». Πρόκειται για την μεταφορά της γαλλικής σειράς «Le Bazar de la Charité», μιας σειράς εποχής, η οποία στο ελληνικό format της έρχεται στο σήμερα με πολύ γνωστά ονόματα στους κεντρικούς ρόλους. Η σειρά προβάλλεται ήδη στην Τουρκία με τον τίτλο «Alev alev» - Φωτιά,  στην Αγγλία με τίτλο «The Bonfire of Destiny», καθώς και σε πολλές άλλες χώρες. Οι τρεις ηρωίδες βλέπουν τις ζωές τους να αλλάζουν δραματικά σε μια νύχτα
23:46 15/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load