Συγκλονίζει η χαροκαμένη ηλικιωμένη που της έκοψαν πρόστιμο: Η ζωή για μένα είναι πολύ δύσκολη, δεν έχω κάποιον άνθρωπο κοντά μου

13:35 - 09/02/2021

ία περιπέτεια έζησε η 80χρονη κ. Μαρία από τη Φθιώτιδα, στην οποία επιβλήθηκε χθες πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση. Το πρόστιμο διαγράφηκε με παρέμβαση του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, που επικοινώνησε με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Φθιώτιδας και τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος της Λαμίας. Μιλώντας στην εκπομπή T LIVE με την Τατιάνα Στεφανίδου η κ. Μαρία ευχαρίστησε όσους της συμπαραστάθηκαν. «Η ζωή για μένα είναι πολύ δύσκολη. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με κατάλαβε και μου στάθηκε. Δεν θέλω λεφτά. Πήγαινα για να περνάω την ώρα μου» είπε. «Έχω μια κόρη αλλά ζει μακριά με την οικογένειά της. Δεν έχω κάποιον άνθρωπο κοντά μου. Προσπαθώ μόνη μου να κάνω ό,τι μπορώ» αν

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινεί η γιαγιά που της έκοψαν πρόστιμο: «Η ζωή για μένα είναι πολύ δύσκολη, δεν έχω κάποιον άνθρωπο κοντά μου»

Συγκινεί η γιαγιά που της έκοψαν πρόστιμο: «Η ζωή για μένα είναι πολύ δύσκολη, δεν έχω κάποιον άνθρωπο κοντά μου» Μία περιπέτεια έζησε η 80χρονη κ. Μαρία από τη Φθιώτιδα, στην οποία επιβλήθηκε χθες πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση. Το πρόστιμο διαγράφηκε με παρέμβαση του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, που επικοινώνησε με τον γενικό αστυνομικό […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη