Ζάκυνθος: Συντετριμμένος ο πατέρας του 8χρονου που «έσβησε» στην άσφαλτο
19:24 - 09/02/2021
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας τη Δευτέρα στη Ζάκυνθο. Ένα αγοράκι μόλις 8 χρονών, παρασύρθηκε από μηχανάκι και έσβησε στην άσφαλτο. Συντετριμμένος ο πατέρας του, που το κρατούσε στα χέρια του τις τελευταίες στιγμές, περιγράφει στο Mega την τραγωδία. «Το παιδί ήταν με έμενα. Μ’ άφησε από μπαταρία το αμάξι. Άλλαζα μπαταρία, ήταν μ’ έμενα. Μου λέει […]
The post Ζάκυνθος: Συντετριμμένος ο πατέρας του 8χρονου που «έσβησε» στην άσφαλτο appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Πάνω στα χέρια μου τέλειωσε» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 8χρονου που «έσβησε» στην άσφαλτο στη Ζάκυνθο
Το περιστατικό συνέβη χθες, στις 2 το μεσημέρι, στον δρόμο του ΚΤΕΛ στα Καμίνια Ζακύνθου, Όπως περιγράφει ο πατέρας του παιδιού, όλα συνέβησαν όταν το αυτοκίνητό του έμεινε από μπαταρία. Ο ίδιος επιδιόρθωσε τη ζημιά και το παιδί επιχείρησε να μπει μέσα στο όχημα. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ένα μηχανάκι που περνούσε από το […]
The post «Πάνω στα χέρια μου τέλειωσε» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 8χρονου που «έσβησε» στην άσφαλτο στη Ζάκυνθο appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.gr