Ξέσπασε ο Γρηγόρης Πετράκος: «Αντισταθείτε! Μη συνηθίσετε»

08:58 - 10/02/2021

Ξέσπασε ο Γρηγόρης Πετράκος: «Αντισταθείτε! Μη συνηθίσετε» Στέλνει το δικό του μήνυμα για τα νέα μέτρα Με αφορμή την ανακοίνωση για νέο σκληρό lockdown στην Αττική, μετά τη νέα αύξηση κρουσμάτων που κατέγραψε ο ΕΟΔΥ, ο Γρηγόρης Πετράκος ξέσπασε στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Facebook. «Αγαπητοί φίλοι, συμπληρώνουμε ένα χρόνο πλέον μέσα σε αυτή την παράνοια. Μαθαίνω ότι οδεύουμε προς ένα σκληρότερο lockdown για ακόμα μια φορά» αναφέρει […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε ο Γρηγόρης Πετράκος: «Αντισταθείτε! Μη συνηθίσετε»

Ξέσπασε ο Γρηγόρης Πετράκος: «Αντισταθείτε! Μη συνηθίσετε» Στέλνει το δικό του μήνυμα για τα νέα μέτρα Με αφορμή την ανακοίνωση για νέο σκληρό lockdown στην Αττική, μετά τη νέα αύξηση κρουσμάτων που κατέγραψε ο ΕΟΔΥ, ο Γρηγόρης Πετράκος ξέσπασε στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Facebook. «Αγαπητοί φίλοι, συμπληρώνουμε ένα χρόνο πλέον μέσα σε αυτή την παράνοια. Μαθαίνω ότι οδεύουμε προς ένα σκληρότερο lockdown για ακόμα μια φορά» αναφέρει […] The post Ξέσπασε ο Γρηγόρης Πετράκος: «Αντισταθείτε! Μη συνηθίσετε» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Πετράκος: Αντισταθείτε, μην συνηθίσετε αυτό που ζούμε τώρα, vid

«Αυτή την στιγμή διακυβεύονται η ελευθερία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το μέλλον των παιδιών μας». [...] The post Πετράκος: Αντισταθείτε, μην συνηθίσετε αυτό που ζούμε τώρα, vid appeared first on Triklopodia.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή