#Γρηγόρης Πετράκος

Γρηγόρης Πετράκος: «Η τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια οδηγεί στην πλήρη διάλυση της οικογένειας»(Βίντεο)

empisteutiko.gr
O Γρηγόρης Πετράκος το πρωί της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου τοποθετήθηκε σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία από αυτά. Ο Γρηγόρης Πετράκος αρχικά ανέφερε ότι «δεν έχει πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους, ωστόσο δε συμφωνεί με το νομοσχέδιο υπέρ του γάμου και της τεκνοθεσίας καθώς όπως λέει αυτό θα οδηγήσει σε διάλυση ολόκληρης της κοινωνίας». «Η ανθρωπότητα όσο περνάνε […] The post Γρηγόρης Πετράκος: «Η τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια οδηγεί στην πλήρη διάλυση της οικογένειας»(Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.
12:58 05/02/2024

Γρηγόρης Πετράκος: Αδιανόητο ξέσπασμα μετά τις δηλώσεις Νταλάρα – «Να βάλετε το μαρκούτσι κάπου αλλού»

tlife.gr
Σε ένα απίστευτο ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων προχώρησε ο Γρηγόρης Πετράκος. Μέσα από τον προσωπικό του To άρθρο Γρηγόρης Πετράκος: Αδιανόητο ξέσπασμα μετά τις δηλώσεις Νταλάρα – «Να βάλετε το μαρκούτσι κάπου αλλού» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 22/01/2024

Ελένη Χατζίδου για Πετράκο – Παπαθωμά: «Ήρθαν στη βάφτιση, μετά από λίγες ημέρες μάθαμε ότι χώρισαν»

thecaller.gr
Η Ελένη Χατζίδου και η παρέα του στο Breakfast@Star σχολίασαν τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου στην εκπομπή «Γεια Σου».Η Ελένη Χατζίδου και η παρέα του στο Breakfast@Star σχολίασαν τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου στην εκπομπή «Γεια Σου».Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, το πρώην ζευγάρι είχε παραβρεθεί στη βάφτιση της μικρής Μελίτας και λίγες ημέρες μετά έγινε γνωστό το διαζύγιό τους. «Και ο Γρηγόρης Πετράκος είναι προσφάτως χωρισμένος και λέει πόσο τυχερός είναι, γιατί δουλεύει […]
11:00 15/01/2024

Γρηγόρης Πετράκος: Πάνω απ’ όλα, οι κόρες μου

Newsit
Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τον χωρισμό του από τη Θεοφανία Παπαθωμά έκανε σήμερα (14.01.2024) ο Γρηγόρης Πετράκος. Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Γειά σου» και μίλησε για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, το γάμο των ομόφυλων ζευγάριών αλλά και τις αλλαγές στην προσωπική του ζωή. Ο Γρηγόρης Πετράκος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις κόρες ... Περισσότερα To άρθρο Γρηγόρης Πετράκος: Πάνω απ’ όλα, οι κόρες μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:00 14/01/2024

Γρηγόρης Πετράκος για Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Είχατε και στο χωριό σας body shaming;»

tlife.gr
Τη διαφωνία του με την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το To άρθρο Γρηγόρης Πετράκος για Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Είχατε και στο χωριό σας body shaming;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 16/11/2023

Χρύσα Μπανδέλη – Γρηγόρης Πετράκος: Ξανά μαζί μετά από τρία χρόνια!

okmag.gr
Ήταν Μάρτιος του 2021, όταν ο Γρηγόρης Πετράκος και η Χρύσα Μπανδέλη είχαν συνεργαστεί για πρώτη φορά, καθώς ερμήνευσαν το ντουέτο «Ήτανε γραφτό», το οποίο κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική εταιρία Sonar Music, σε μουσική και στίχους του Γρηγόρη Πετράκου. To συγκεκριμένο videoclip γυρίστηκε στην περιοχή του Σχοινιά και στο Γραμματικό, εν μέσω πανδημίας, σε μια […] The post Χρύσα Μπανδέλη – Γρηγόρης Πετράκος: Ξανά μαζί μετά από τρία χρόνια! appeared first on OK! Magazine.
16:58 07/11/2023

Παπαθωμά – Πετράκος: Η γνωριμία, οι ιδεολογικές διαφορές και ο λόγος που δεν παντρεύτηκαν

lamianow.gr
Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος είναι ένα ζευγάρι που έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές, την επικαιρότητα, με τις πολυσυζητημένες τοποθετήσεις τους για διάφορα κοινωνικά ζητήματα. Εκτός από τις αναρτήσεις τους στα social media, η ηθοποιός και ο τραγουδιστής έχουν «μαγνητίσει» το ενδιαφέρον των εκπομπών ανά τα χρόνια και για τη δημιουργία της οικογένειάς τους εκτός γάμου, αλλά […] The post Παπαθωμά – Πετράκος: Η γνωριμία, οι ιδεολογικές διαφορές και ο λόγος που δεν παντρεύτηκαν appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
17:37 02/10/2023

Γρηγόρης Πετράκος: Η πρώτη αντίδραση μετά το δημοσίευμα για τον χωρισμό του

zappit.gr
Την πρώτη αντίδραση που είχε ο Γρηγόρης Πετράκος μετά την είδηση κυριακάτικου δημοσιεύματος που τον θέλει να έχει τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους […] The post Γρηγόρης Πετράκος: Η πρώτη αντίδραση μετά το δημοσίευμα για τον χωρισμό του appeared first on Zappit.
14:00 02/10/2023

Θεοφανία Παπαθωμά – Γρηγόρης Πετράκος: Το unfollow στο Instagram μετά τις φήμες χωρισμού

govastileto.gr
Τον γύρο του διαδικτύου έκανε πριν από λίγες ημέρες η είδηση ότι ο Γρηγόρης Πετράκος και η Θεοφανία Παπαθωμά έβαλαν τέλος στη σχέση τους μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας. Η εν λόγω είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εφημερίδα Real life. «Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος αποφάσισαν μετά από δέκα χρόνια συμβίωσης […]
14:00 02/10/2023

Θεοφανία Παπαθωμά: Τίτλοι τέλους για τον γάμο της

instyle.gr
Επειτα από 10 χρόνια σχέσης, η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος δεν είναι πλέον ζευγάρι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, η γνωστή ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος, συγγραφέας παιδικών βιβλίων και νομικός, και ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός αποφάσισαν να ρίξουν αυλαία στον γάμο τους, διατηρώντας ως βασική προτεραιότητα την προστασία των δύο παιδιών τους. Δείτε […] The post Θεοφανία Παπαθωμά: Τίτλοι τέλους για τον γάμο της appeared first on InStyle.
10:46 02/10/2023

Τίτλοι τέλους μετά από 10 χρόνια - Χώρισαν Θεοφανία Παπαθωμά και Γρηγόρης Πετράκος

lykavitos.gr
Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως αποφάσισαν να πάρουν η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος, βάζοντας τέλος στην κοινή τους πορεία τα τελευταία 10 χρόνια.
18:17 01/10/2023

Χώρισαν Γρηγόρης Πετράκος Θεοφανία Παπαθωμά μετά από 10 χρόνια γάμου

koolnews.gr
Μετά από μία δεκαετία, κατά την οποία μοιράστηκαν αμέτρητες ευτυχισμένες στιγμές και καλωσόρισαν στον κόσμο δύο παιδιά, η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος αποφάσισαν πρόσφατα να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real, οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση είναι ιδεολογικοί, ενώ υπήρχαν και άλλα αξεπέραστα προβλήματα που επηρέασαν την απόφαση […] The post Χώρισαν Γρηγόρης Πετράκος Θεοφανία Παπαθωμά μετά από 10 χρόνια γάμου appeared first on Koolnews.gr.
12:58 01/10/2023

Θεοφανία Παπαθωμά – Γρηγόρης Πετράκος: Χωρισμός – «βόμβα» μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας

tlife.gr
Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού To άρθρο Θεοφανία Παπαθωμά – Γρηγόρης Πετράκος: Χωρισμός – «βόμβα» μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 01/10/2023

Γρηγόρης Πετράκος: Το μήνυμα για τον Στέφανο Κασσελάκη που ανέβασε και στη συνέχεια κατέβασε!

govastileto.gr
Όπως αναμένονταν, μετά το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη ο Στέφανος Κασσελάκης. Η εκλογή του ωστόσο είχε και πολλές αντιδράσεις από δημόσια πρόσωπα. Ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος έχει ρίξει ουκ ολίγες φορές τα «βέλη» του στον νέο πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, προχώρησε σε μία ανάρτηση που λίγες ώρες μετά διέγραψε. Ειδικότερα, […]
20:00 25/09/2023

Γρηγόρης Πετράκος: Απασφάλισε και τελείωσε Κασσελάκη – Απο τις κακές η χειρότερη επιλογή

koolnews.gr
Ο Γρηγόρης Πετράκος έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook με αποδέκτη τον υποψήφιο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής πέταξε τα «βέλη» του για τον γοητευτικό υποψήφιο αρχηγό, ο οποίος έχει βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας τις τελευταίες ημέρες. «Τι ελπίδα να έχεις για έναν λαό που κάθε φορά […] The post Γρηγόρης Πετράκος: Απασφάλισε και τελείωσε Κασσελάκη – Απο τις κακές η χειρότερη επιλογή appeared first on Koolnews.gr.
20:58 19/09/2023

Γρηγόρης Πετράκος: «Δεν θα ξαναπώ το Μητσοτάκη δικτάτορα γιατί πλέον, τον ψήφισε ο Ελληνας ενώ είδε τι έκανε 4 χρόνια τώρα και του άρεσε»

thecaller.gr
Ο τραγουδιστής, Γρηγόρης Πετράκος σχολίασε το αποτέλεσμα των εκλογών 2023 με εκτενή ανάρτησή του στο FacebookΟ τραγουδιστής, Γρηγόρης Πετράκος σχολίασε το αποτέλεσμα των εκλογών 2023 με εκτενή ανάρτησή του στο FacebookΜάλιστα όπως αναφέρει δεν θα ξαναπεί «δικτάτορα» τον Κυριάκο Μητσοτάκη όπως συνήθιζε να κάνει στα γνωστά του παραληρήματα στα social media, καθώς πλέον τον έχει ψηφίσει ο ελληνικός λαός. Την ίδια στιγμή ο Γρηγόρης Πετράκος υψώνει και «λάβαρο» αντίστασης, υποστηρίζοντας […]
15:00 23/05/2023

O Μαστοράκης έκανε 5η δόση εμβολίου κι ο Πετράκος έγινε έξαλλος

agrinionews.gr
Ο Νίκος Μαστοράκης πήγε και έκανε την πέμπτη δόση εμβολίου κατά του κορωνοϊού, κι ο Νο 1 πολέμιος των εμβολίων, Γρηγόρης Πετράκος, απασφάλισε... Ο Νίκος Μαστοράκης, δημοσιογράφος - μουσικός παραγωγός, έκανε την πέμπτη, επικαιροποιημένη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, την ημέρα που ο ΠΟΥ ανακοίνωνε τον τερματισμό της πανδημίας της Covid-19 που ταλαιπώρησε τον πλανήτη και κόστισε τη ζωή σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους για περίπου τρία χρόνια. Ο ηθοποιός είδε την ανάρτηση του κ. Μαστοράκη στο Facebook κι απασφάλισε, καθώς, όταν αντιληφθεί ότι κάποιος γράφει για τον κορωνοϊό, εκείνος τον βλέπει ως κόκκινο πανί. Πετράκος για Μαστοράκη: Κάλλιο γαϊδουρόδενε... «Τη μέρα που ο ΠΟΥ έληξε
13:44 09/05/2023

Ο Γρηγόρης Πετράκος, οι ψεκασμένοι, οι βιασμένες γυναίκες και οι σύγχρονοι Καραγκιόζηδες

in.gr
Οταν κάνεις αντιεμβιολιαστική εκστρατεία βάζοντας στο στόμα σου τις βιασμένες γυναίκες, έχεις πρόβλημα
13:44 27/04/2023

Πετράκος για Διονύση Σαββόπουλο: Η στάση του είναι ναζιστική, έχει απόψεις του Μένγκελε

tanea.gr
«Αν η άποψή του είναι να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, η άποψή του ταυτίζεται με την άποψη του Μένγκελε», είπε ακόμα ο Γρηγόρης Πετράκος σβολιάζοντας την ανάρτηση που έκανε για τον Διονύση Σαββόπουλο.
13:32 27/04/2023

Γρηγόρης Πετράκος: «Ναζιστική η πράξη του Διονύση Σαββόπουλου, είναι ίση με τον βιασμό»

zappit.gr
Σε ζωντανή σύνδεση στο Πρωινό, ο Γρηγόρης Πετράκος κλήθηκε να δώσει κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε […] The post Γρηγόρης Πετράκος: «Ναζιστική η πράξη του Διονύση Σαββόπουλου, είναι ίση με τον βιασμό» appeared first on Zappit.
11:58 27/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load