Ο Δημήτρης Μοθωναίος καθηλώνει στο Πρωινό για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία 6 ετών

12:09 - 10/02/2021

Μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής έκανε ο Δημήτρης Μοθωναίος στην Φαίη Σκορδά και στο Πρωινό. Ο ταλαντούχος To άρθρο Ο Δημήτρης Μοθωναίος καθηλώνει στο Πρωινό για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία 6 ετών δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Μοθωναίος: Κατέρρευσε με την εξομολόγηση για σεξουαλική κακοποίηση

«Το σοκαριστικό είναι ότι όταν αντιμετώπισα αυτόν τον άνθρωπο ευθέως, μου ζήτησε να το ξεχάσω, με απείλησε να μην το πω ποτέ σε κανέναν»

Διαβάστε το στο

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη

Ξέσπασε σε λυγμούς: «Για πάρα πολλά χρόνια το έκρυβα από τους γονείς μου. Δεν με στήριξαν, δεν μου έδωσαν ποτέ τη βοήθεια που ήθελα. Δεν μπορούσαν να το διανοηθούν»

Διαβάστε το στο tanea.gr

Συγκλονίζει ο Δημήτρης Μοθωναίος για την σεξουαλική και σωματική κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία 6 ετών

Ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος, βρήκε τη δύναμη από τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες να μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλική και σωματική κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία μόλις 6 ετών. Ο άνθρωπος ο οποίος έκανε τα φρικτά αυτά πράγματα στον Δημήτρη Μοθωναίο, σύμφωνα με τον ίδιο άνηκε στο στενό του οικογενειακό περιβάλλον. Η εξομολόγηση του […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δημήτρης Μοθωναίος: Συγκλονίζει μιλώντας για τη σεξουαλική κακοποίηση στα 6 του

Μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής έκανε ο Δημήτρης Μοθωναίος στην Φαίη Σκορδά και στο Πρωινό.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Δημήτρης Μοθωναίος: «Έσπασαν» στον «αέρα» Σκορδά-Λιάγκας με τη συγκλονιστική εξομολόγησή του για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη

Και μία καταγγελία που διάβασα πολύ πρόσφατα, που είδε το φως της δημοσιότητας, τη διάβασα ξανά για να βεβαιωθώ ότι κατάλαβα καλά. Δεν έφαγα όλη μέρα, έκανα εμετό. Δεν χωράει το μυαλό μου το μέγεθος της κτηνωδίας. Έχω έρθει σε επικοινωνία με όλους τους ανθρώπους που έκαναν τις καταγγελίες γιατί δε γνώριζα κανέναν προσωπικά. Γι’ […] The post Δημήτρης Μοθωναίος: «Έσπασαν» στον «αέρα» Σκορδά-Λιάγκας με τη συγκλονιστική εξομολόγησή του για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δημήτρης Μοθωναίος: Κατέρρευσε με την καθηλωτική εξομολόγηση για τη σεξουαλική κακοποίηση

Σε μια καθηλωτική εξομολόγηση προχώρησε ο Δημήτρης Μοθωναίος με συνέντευξη που έδωσε στην Φαίη Σκορδά, στο Πρωινό. Ο γνωστός ηθοποιός […] The post Δημήτρης Μοθωναίος: Κατέρρευσε με την καθηλωτική εξομολόγηση για τη σεξουαλική κακοποίηση appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Συγκλονίζει ο Δημήτρης Μοθωναίος: Υπέστην σεξουαλική κακοποίηση από τα 6 χρόνια μου (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Στη συγκλονιστική αποκάλυψη για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη μόλις στα 6 του χρόνια προχώρησε ο γνωστός ηθοποιός, Δημήτρης Μοθωναίος. Μάλιστα, κατά την περιγραφή της τραυματικής εμπειρίας του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο ηθοποιός κατέρρευσε και ξέσπασε σε λυγμούς μαζί με τους παρουσιαστές.   Ξεκίνησε όταν ήμουν 6 ετών Μιλώντας με έντονη συναισθηματική φόρτιση, ο Δ. Μοθωναίος αναφερόμενος στην σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, τόνισε ότι «εμένα με αφορά η κακοποίηση προσωπικά. Μεγάλωσα με πολλή αγάπη, αλλά υπήρχε ένα πρόσωπο στο πολύ στενό συγγενικό περιβάλλον που με κακοποίησε από πολύ μικρή ηλικία. Ξεκίνησε όταν ήμουν 6 ετών… κατ’ εξακολούθηση. Όταν ήμουν 26 χρονών ήρθε αυτός ο άνθ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Δημήτρης Μοθωναίος: Καθήλωσε η εξομολόγησή του για τη σeξουαλική κακοποίηση

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Δημήτρης Μοθωναίος: Η καθηλωτική εξομολόγηση για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη

Συγκλονίζει η τραυματική εμπειρία του Δημήτρη Μοθωναίου

Διαβάστε το στο mononews.gr

Συγκλονιστική αποκάλυψη από Δημήτρη Μοθωναίο για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία 6 ετών

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος, καθώς μίλησε ανοιχτά για την σεξουαλική και σωματική κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία μόλις 6 ετών. Ο ηθοποιός ανέφερε ότι ο άνθρωπος ο οποίος έκανε τα φρικτά αυτά πράγματα στον Δημήτρη Μοθωναίο, άνηκε στο στενό του οικογενειακό περιβάλλον. Η εξομολόγηση του ηθοποιού για τα όσα βίωσε […] The post Συγκλονιστική αποκάλυψη από Δημήτρη Μοθωναίο για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία 6 ετών appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Κατέρρευσε ο Δημήτρης Μοθωναίος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την σεξουαλική κακοποίηση

«Υπήρξε περίοδος που μόνο με το αλκοόλ μπορούσα να ξεπεράσω αυτό το σύννεφο»

Διαβάστε το στο news.gr

Δημήτρης Μοθωναίος: Κατέρρευσε με την καθηλωτική εξομολόγηση για τη σεξουαλική κακοποίηση (βίντεο)

“Το σοκαριστικό είναι ότι όταν αντιμετώπισα αυτόν τον άνθρωπο ευθέως, μου ζήτησε να το ξεχάσω, με απείλησε να μην το πω ποτέ σε κανέναν”, αποκαλύπτει ο Δημήτρης Μοθωναίος. Σε μια καθηλωτική εξομολόγηση προχώρησε ο Δημήτρης Μοθωναίος με συνέντευξη που έδωσε στην Φαίη Σκορδά, στο Πρωινό. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο ίδιος έχει υπάρξει θύμα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δημήτρης Μοθωναίος: Έχω υποστεί σεξουαλική κακοποίηση – ξεκίνησε όταν ήμουν 6 χρονών

Ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος μίλησε στην Φαίη Σκορδά για την κακοποίηση που έζησε και το πως αυτή επηρέασε την ζωή του έως σήμερα.Ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος, συνεργάτης της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό» τους προηγούμενους μήνες, μίλησε στη φίλη του για την σε σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στα παιδικά του χρόνια και τον αντίκτυπο που είχε στην ζωή του ως ενήλικα σε μια συνέντευξη που συγκλονίζει. «Μεγάλωσα σε μια οικογένεια με πολλή αγάπη, με φροντίδα, με γνώση αλλά υπήρχε ένα πρόσωπο στο πολύ στενό οικογενειακό μου περιβάλλον που με κακοποίησε σε πολύ μικρή ηλικία. Εγώ δεν το αναγνώριζα. Ξεκίνησε στα 6 και γινόταν κατ’ εξακολούθηση. Εγώ αισθανόμουν ότι αυτός ο άνθρωπος με αγαπάει πάρ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Μοθωναίος: Συγκλονίζει για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία 6 ετών

Καθηλώνει με την εξομολογησή του

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Δημήτρης Μοθωναίος : Η συγκλονιστική εξομολόγησή του για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη

Ξέσπασε σε λυγμούς: «Για πάρα πολλά χρόνια το έκρυβα από τους γονείς μου. Δεν με στήριξαν, δεν μου έδωσαν ποτέ τη βοήθεια που ήθελα. Δεν μπορούσαν να το διανοηθούν»

Διαβάστε το στο to10.gr

Συγκλονίζει ο Δημήτρης Μοθωναίος για την σεξουαλική και σωματική κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία 6 ετών

Οηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος, βρήκε τη δύναμη από τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες να μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλική και σωματική κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία μόλις 6 ετών. Ο άνθρωπος ο οποίος έκανε τα φρικτά αυτά πράγματα στον Δημήτρη Μοθωναίο, σύμφωνα με τον ίδιο άνηκε στο στενό του οικογενειακό περιβάλλον. Η εξομολόγηση του ηθοποιού […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Δημήτρης Μοθωναίος: Η εξομολόγησή του για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη (video)

«Για πάρα πολλά χρόνια το έκρυβα από τους γονείς μου. Δεν με στήριξαν, δεν μου έδωσαν ποτέ τη βοήθεια που ήθελα. Δεν μπορούσαν να το διανοηθούν»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της