Μαρία Μπακοδήμου: Το ξέσπασμα για τα μηνύματα μίσους που δέχτηκε για μια φωτογραφία

17:06 - 29/11/2019

Η Μαρία Μπακοδήμου με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξεσπά εναντίων followers της. Δες τι έγινε... The post Μαρία Μπακοδήμου: Το ξέσπασμα για τα μηνύματα μίσους που δέχτηκε για μια φωτογραφία appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Μπακοδήμου: Το ξέσπασμα για τα μηνύματα μίσους που δέχτηκε για μια φωτογραφία

Την αντίδραση των followers της προκάλεσε μια ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου, στο instagram.  Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια, πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ένας άνδρας να φοράει ένα φόρεμα της συλλογής της και απέσπασε αρκετά αρνητικά σχόλια και μηνύματα μίσους. Έτσι, με μια νέα ανάρτηση, το απόγευμα της Παρασκευής η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε με τον δικό της τρόπο σε όλα αυτά τα μηνύματα μίσους που δέχτηκε: "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ. Δεν θέλω να αναστατώσω περισσότερο όσους ενοχλήθηκαν από το προηγούμενο post μου. Κι ούτε θέλω να απολογηθώ, μόνο να διευκρινίσω. Έλαβα πολλά μηνύματα μίσους. Έχω σβήσει όσα θεώρησα ότι ανήκουν στο μεσαίωνα. Έκανα repost μια φωτο, π

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της