Μαρία Μπακοδήμου: Το ξέσπασμα για τα μηνύματα μίσους που δέχτηκε για μια φωτογραφία
17:06 - 29/11/2019
Η Μαρία Μπακοδήμου με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξεσπά εναντίων followers της. Δες τι έγινε...
The post Μαρία Μπακοδήμου: Το ξέσπασμα για τα μηνύματα μίσους που δέχτηκε για μια φωτογραφία appeared first on TLIFE.
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Μπακοδήμου: Το ξέσπασμα για τα μηνύματα μίσους που δέχτηκε για μια φωτογραφία
Την αντίδραση των followers της προκάλεσε μια ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου, στο instagram.
Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια, πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ένας άνδρας να φοράει ένα φόρεμα της συλλογής της και απέσπασε αρκετά αρνητικά σχόλια και μηνύματα μίσους.
Έτσι, με μια νέα ανάρτηση, το απόγευμα της Παρασκευής η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε με τον δικό της τρόπο σε όλα αυτά τα μηνύματα μίσους που δέχτηκε:
"ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ.
Δεν θέλω να αναστατώσω περισσότερο όσους ενοχλήθηκαν από το προηγούμενο post μου. Κι ούτε θέλω να απολογηθώ, μόνο να διευκρινίσω. Έλαβα πολλά μηνύματα μίσους. Έχω σβήσει όσα θεώρησα ότι ανήκουν στο μεσαίωνα. Έκανα repost μια φωτο, π
Διαβάστε το στο thestival.gr