Νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου η Ερι Κύργια
13:47 - 10/02/2021
Πρόκειται για μια γυναίκα με μεγάλη θητεία στον καλλιτεχνικό χώρο και γνωρίζει άριστα το Εθνικό Θέατρο, καθώς έως το βράδυ του Σαββάτου (6/2) είχε αναλάβει χρέη αναπληρώτριας διευθύντριας
The post Νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου η Ερι Κύργια appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο protagon.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Οι πρώτες δηλώσεις της νέας καλλιτεχνικής διευθύντριας του Εθνικού Θεάτρου, Έρις Κύργια
«Δεν θα μπορούσα ποτέ να αφήσω το Εθνικό Θέατρο, την περίοδο που περισσότερο από όλες θα χρησιμεύσει η συσσωρευμένη εμπειρία μου σε αυτό»,...
Διαβάστε το στο ZouglaΈρις Κύργια : Η πρώτη της δήλωση ως διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου
«Δεν θα μπορούσα ποτέ να αφήσω το Εθνικό Θέατρο, την περίοδο που περισσότερο από όλες θα χρησιμεύσει η συσσωρευμένη εμπειρία μου σε αυτό»
Διαβάστε το στο Η Έρι Κύργια καλλιτεχνική διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου μετά την παραίτηση Λιγνάδη
«Με γνώμονα την άμεση και αποτελεσματική λειτουργία του Εθνικού Θεάτρου και τη μετάβασή του στη νέα περίοδο», το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού...
Διαβάστε το στο govastileto.grΈρις Κύργια : Η πρώτη δήλωση της νέας καλλιτεχνικής διευθύντριας του Εθνικού Θεάτρου που αντικατέστησε τον Λιγνάδη
Τι δήλωσε στην πρώτη της δήλωση ως καλλιτεχνική διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου, η Έρις Κύργια
Διαβάστε το στο thetoc.grΟι πρώτες δηλώσεις της νέας καλλιτεχνικής διευθύντριας του Εθνικού Θεάτρου, Έρις Κύργια
«Δεν θα μπορούσα ποτέ να αφήσω το Εθνικό Θέατρο, την περίοδο που περισσότερο από όλες θα χρησιμεύσει η συσσωρευμένη εμπειρία μου σε αυτό» αναφέρει στις πρώτες της δηλώσεις η Έρι…
Διαβάστε το στο politik.grΟι πρώτες δηλώσεις της νέας καλλιτεχνικής διευθύντριας του Εθνικού Θεάτρου, Έρις Κύργια
«Δεν θα μπορούσα ποτέ να αφήσω το Εθνικό Θέατρο, την περίοδο που περισσότερο από όλες θα χρησιμεύσει η συσσωρευμένη εμπειρία μου σε αυτό» αναφέρει στις πρώτες της δηλώσεις η Έρι Κύργια, η οποία αναλαμβάνει προσωρινά μέχρι τον Σεπτέμβριο νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου.
Διαβάστε το στο analitis.grΕρι Κύργια: Οι πρώτες δηλώσεις της νέας καλλιτεχνικής διευθύντριας του Εθνικού Θεάτρου
Δεν θα μπορούσα ποτέ να αφήσω το Εθνικό Θέατρο, την περίοδο που περισσότερο από όλες θα χρησιμεύσει η συσσωρευμένη εμπειρία μου σε αυτό» αναφέρει στις πρώτες της δηλώσεις η Έρι Κύργια, η οποία αναλαμβάνει προσωρινά μέχρι τον Σεπτέμβριο νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου. «Στον κόσμο του θεάτρου οι διορίες είναι αδήριτες και ο καλλιτεχνικός προγραμματισμός, με τις […]
Διαβάστε το στο dete.gr