Η Αχαιή, Ντόρα Μακρυγιάννη εξήγησε γιατί μίλησε «ανοιχτά» για τη ψυχολογική και σωματική βία που έχει βιώσει

13:47 - 10/02/2021

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η Ντόρα Μακρυγιάννη, η αιγιώτισσα ηθοποιός αναφέρθηκε στους λόγους που την οδήγησαν κατά το παρελθόν να μιλήσει ανοιχτά για τη ψυχολογική και σωματική βία που έχει βιώσει. Η ηθοποιός, η οποία η οποία υπήρξε θύμα κακοποιητικών συμπεριφορών από σύντροφό της, κλήθηκε να σχολιάσει και τις καταγγελίες που κλυδωνίζουν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντόρα Μακρυγιάννη: Αποκάλυψε ότι υπέστη ψυχολογική και σωματική βία από σύντροφό της

Ντόρα Μακρυγιάννη: Η ηθοποιός μίλησε για τα άσχημα περιστατικά που είχε βιώσει.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Ντόρα Μακρυγιάννη : «Υπήρχε ψυχολογική και σωματική βία σε σχέση μου παλιά»

Η Ντόρα Μακρυγιάννη, καλεσμένη στο Πρωινό, μίλησε για όσα βίωσε η ίδια στο παρελθόν, όταν είχε υποστεί από τον τότε σύντροφό της ψυχολογική και σωματική βία

Διαβάστε το στο to10.gr

Ντόρα Μακρυγιάννη: Υπήρχε ψυχολογική και σωματική βία σε σχέση μου παλιά

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό, η ηθοποιός Ντόρα Μακρυγιάννη, περιέγραψε πώς η ίδια βίωσε, στο παρελθόν, ψυχολογική και σωματική βία από πρώην σύντροφό της. «Βρήκα μόνη μου τη δύναμη για να ξεφύγω από αυτό και μετά απευθύνθηκα και σε έναν ειδικό», δήλωσε η κα Μακρυγιάννη. Η γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Υπήρχε ψυχολογική και σωματική […] The post Ντόρα Μακρυγιάννη: Υπήρχε ψυχολογική και σωματική βία σε σχέση μου παλιά appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Ντόρα Μακρυγιάννη: Αποκάλυψε ότι υπέστη ψυχολογική και σωματική βία από σύντροφό της

Ντόρα Μακρυγιάννη: Η ηθοποιός μίλησε για τα άσχημα περιστατικά που είχε βιώσει.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους