Λόπεθ: «Φάγαμε τέσσερα γκολ αλλά έπρεπε να βάλουμε 6 στην ΑΕΚ»!

19:12 - 10/02/2021

Λόπεθ: «Φάγαμε τέσσερα γκολ αλλά έπρεπε να βάλουμε 6 στην ΑΕΚ»! 10/02/2021 Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του Βόλου παρά την ήττα με 4-2 από την ΑΕΚ ήταν ο Άνχελ Λόπεθ. Ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί πως η ομάδα του δικαιούτο ακόμη και τη νίκη. «Οι παίκτες μου έκαναν μεγάλο παιχνίδι και κρατάω αυτό. Τα γκολ της ΑΕΚ ήρθαν από ατομικές ενέργειες, γιατί έχουν εξαιρετικούς παίκτες. Με τέσσερις φάσεις έκαναν ισάριθμα γκολ, οι δικές μας ευκαιρίες ήταν πιο καθαρές. Παίξαμε με τον Νίνη κεντρικό χαφ και τέσσερις επιθετικογενείς παίκτες. Θέλαμε να έρθουμε εδώ και να δείξουμε ότι ο Βόλος είναι μια καλή ομάδα, με φιλοδοξίες. Είμαι περήφανος για την α

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λόπεθ: «Δεχθήκαμε τέσσερα, θα μπορούσαμε να βάλουμε πέντε»

Ο κόουτς του Βόλου είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του, παρά την ήττα από τη Λαμία. Ο Βόλος έχασε σήμερα (10/2) στο ΟΑΚΑ (4-2), αλλά ο Λόπεθ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του.  «Προτιμώ να κρατήσω το μεγάλο παιχνίδι που έκαναν οι παίκτες μου. Τα γκολ της ΑΕΚ προήλθαν […] The post Λόπεθ: «Δεχθήκαμε τέσσερα, θα μπορούσαμε να βάλουμε πέντε» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Λόπεθ: «Δεχθήκαμε τέσσερα, θα μπορούσαμε να βάλουμε πέντε-έξι!»

Ο Βόλος ηττήθηκε με 4-2 από την ΑΕΚ στον πρώτο... Το άρθρο Λόπεθ: «Δεχθήκαμε τέσσερα, θα μπορούσαμε να βάλουμε πέντε-έξι!» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)