Ξέσπασε ο Νεϊμάρ : «Με χτυπούν συνέχεια, δεν ξέρω πόσο θα αντέξω»

19:30 - 11/02/2021

Ο Βραζιλιάνος σταρ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Καέν, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μέσω των social media.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Ράκος» ο Νεϊμάρ: «Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα αντέξω» (photo)

Ο νέος τραυματισμός του φαίνεται ότι επηρεάσει ψυχολογικά τον Νεϊμάρ, ο οποίος σε μήνυμα του στα social media εμφανίστηκε ιδιαίτερα…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ξέσπασμα Νεϊμάρ: “Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω ακόμη”

Ο Νεϊμάρ με ανάρτησή του στο Instagram ξέσπασε για τα φάουλ των αντιπάλων του, αλλά και για την κριτική που δέχεται από ποδοσφαιριστές, προπονητές και δημοσιογράφους. The post Ξέσπασμα Νεϊμάρ: “Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω ακόμη” appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Ξέσπασμα Νεϊμάρ: «Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξω»

Ο Νεϊμάρ ξέσπασε με ανάρτησή του στα social media σχετικά... Το άρθρο Ξέσπασμα Νεϊμάρ: «Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξω» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Νεϊμάρ: «Δεν ξέρω πόσο θ΄ αντέξω ακόμη»

Ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε ξανά στον αγώνα της Τετάρτης (10/02) με την Καέν για το Κύπελλο και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Παρί Σεν Ζερμέν θα μείνει εκτός δράσης για…

Διαβάστε το στο politik.gr

Νεϊμάρ: «Δεν ξέρω πόσο θ΄ αντέξω ακόμη»

Ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε ξανά στον αγώνα της Τετάρτης (10/02) με την Καέν για το Κύπελλο και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Παρί Σεν Ζερμέν θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα, χάνοντας την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου (16/2, 22:00) για τη φάση των «16» του Champions League.

Διαβάστε το στο analitis.gr

«Ξέσπασμα» Νεϊμάρ: «Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω!»

Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ βρίσκεται εκ νέου στα «πιτς» αφού τραυματίστηκε και αναμένεται να μείνει ένα μήνα εκτός και θα χάσει το μεγάλο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» για την φάση των «16» του Champions League. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός με μια ανάρτηση του στα social media «ξέσπασε» για τα φάουλ […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)