#Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ γίτωσε το πρόστιμο των 3,3 εκ. δολαρίων

matrix24.gr
Δικαστήριο της Βραζιλίας ανέστειλε πρόστιμο περίπου τριών εκατομμυρίων δολαρίων που επιβλήθηκε στον Νεϊμάρ, για την -χωρί σχετική άδεια- δημιουργία τεχνητής λίμνης στο κτήμα του στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Η απόφαση, ελήφθη από την δικαστή, Αντριάνα Ράμος ντε Μέλο και επικαλείται [...]
12:46 11/04/2024

Ο Ντάνι Άλβες έδωσε τα 150.000 ευρώ της εγγύησής του στον πατέρα του Νεϊμάρ

pressaris.gr
Σε λιγότερο από έναν μήνα από την αποφυλάκισή του ο Ντάνι Αλβες κατάφερε να επιστρέψει στον πατέρα του Νεϊμάρ το ποσό των 150.000 ευρώ το οποίο του είχε προσφέρει για να καταβάλει την εγγύησή του. Την είδηση την έκανε γνωστή η δικηγόρος του Βραζιλιάνου άσου, Ινές Γκουαρντιόλα χθες το βράδυ με δήλωσή του στο γαλλικό […] The post Ο Ντάνι Άλβες έδωσε τα 150.000 ευρώ της εγγύησής του στον πατέρα του Νεϊμάρ appeared first on pressaris.gr.
12:09 11/04/2024

Ο Νεϊμάρ θέλει να αγοράσει την Σάντος

pressaris.gr
Ο Νεϊμάρ σκέφτεται να γυρίσει στη Σάντος όχι μόνο για να φορέσει ξανά την φανέλα της, αλλά και για να την αγοράσει! Το τελευταίο διάστημα έχουν… φουντώσει στη Βραζιλία οι φήμες που θέλουν τον Νεϊμάρ να επιστρέφει στη Σάντος το 2025. Είναι η ομάδα από την οποία άρχισε την καριέρα του ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, […] The post Ο Νεϊμάρ θέλει να αγοράσει την Σάντος appeared first on pressaris.gr.
13:09 10/04/2024

Νεϊμάρ: Οι φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλίτσα, της κοπέλας που φέρεται να είναι έγκυος στο τρίτο του παιδί

aek1924.gr
Η Αμάντα Κίμπερλι, η οποία φαίνεται πως είναι έγκυος στο τρίτο παιδί του Νεϊμάρ ανήρτησε τις πρώτες της φωτογραφίες με φουσκωμένη την κοιλίτσα της Ο Νεϊμάρ χώρισε με την μητέρα του δεύτερου παιδιού του, Μπρούνα Μπιανκάρντι, μόλις έναν μήνα μετά τη γέννησή του. Ωστόσο Βραζιλιάνικα δημοσιεύματα θέλουν τον ποδοσφαιριστή να περιμένει και το τρίτο του […] The post Νεϊμάρ: Οι φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλίτσα, της κοπέλας που φέρεται να είναι έγκυος στο τρίτο του παιδί appeared first on AEK1924.gr.
10:37 04/04/2024

Νεϊμάρ: Θα παίξει σε άλλο σύλλογο από το 2025

Gazzetta
Ο Νεϊμάρ επέστρεψε στο «Βίλα Μπελμίρο» για να παρακολουθήσει τη Σάντος στον τελικό του Campeonato Paulista με την Παλμέιρας και προειδοποίησε: ότι θα παίξει στο Campeonato Brasileiro το 2025!
12:00 01/04/2024

Θέλει επιστροφή στα πάτρια ο Νεϊμάρ

thessports.gr
Ο Νεϊμάρ επιβεβαίωσε πως θέλει να επιστρέψει στην αφετηρία της καριέρας του και στην ομάδα που τον ανέδειξε, τη Σάντος. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θέλει να φύγει από την Αλ Χιλάλ και έχει αποφασίσει να επιστρέψει στη χώρα του. Η παρουσία του «Νέι» στο «Βίλα Μπελμίρο» για τον τελικό του πρωταθλήματος Παουλίστα ανάμεσα σε Σάντος […]
11:53 01/04/2024

Σάλος με την αποκάλυψη για το ποιος πλήρωσε την εγγύηση της αποφυλάκισης του Ντάνι Άλβες

pressaris.gr
H εγγύηση για την αποφυλάκιση του Ντάνι Άλβες δεν πληρώθηκε από τον πατέρα του Νεϊμάρ ούτε από μια παρέα φίλων, συμπεριλαμβανομένων του Μέμφις Ντεπάι. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ήταν το γνωστό βραζιλιάνικο περιοδικό «Quem», από τον όμιλο Globo, που βγήκε μπροστά με ένα εκατομμύριο ευρώ, που ζήτησαν τα δικαστήρια ως αντάλλαγμα για αποφυλάκιση. «Όπως […] The post Σάλος με την αποκάλυψη για το ποιος πλήρωσε την εγγύηση της αποφυλάκισης του Ντάνι Άλβες appeared first on pressaris.gr.
15:09 31/03/2024

Συνάντηση Νεϊμάρ με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Μαϊάμι

Cnn.gr
Μετά τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς φωτογραφήθηκε και με τον Νεϊμάρ στο Μαϊάμι όπου βρίσκεται παρά τον αποκλεισμό του απ’ το Open της πόλης της Φλόριντα.Περισσότερα...
23:37 27/03/2024

Αλ Χιλάλ: Δίνει 100 εκατ. για να πάρει τον Ραφίνια στη θέση του Νεϊμάρ

pressaris.gr
Ο Νεϊμάρ θέλει να φύγει από τη Σαουδική Αραβία και η Αλ Χιλάλ ψάχνει τον αντικαταστάτη του. The post Αλ Χιλάλ: Δίνει 100 εκατ. για να πάρει τον Ραφίνια στη θέση του Νεϊμάρ appeared first on pressaris.gr.
18:09 26/03/2024

Δεν πληρώνει την εγγύηση του Ντάνι Άλβες ο πατέρας του Νεϊμάρ

pressaris.gr
Απροσδόκητη εξέλιξη για τον Ντάνι Άλβες στο θέμα της αποφυλάκισής του. Το δικαστήριο έκρινε ότι μπορεί να βγει από την φυλακή αρκεί να καταβάλει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ ως εγγύηση. Ωστόσο ο πατέρας του Νεϊμάρ ο οποίος μέχρι τώρα τον υποστήριζε κρίνει ότι δεν είναι σωστό να δώσει την εγγύηση αυτή καθώς το δικαστήριο πρωτόδικά τον έχει […] The post Δεν πληρώνει την εγγύηση του Ντάνι Άλβες ο πατέρας του Νεϊμάρ appeared first on pressaris.gr.
12:09 22/03/2024

Ντάνι Αλβες: Ο πατέρας του Νεϊμάρ θα καταβάλει την εγγύηση του 1 εκατ. ευρώ

myvolos.net
Newsroom 20.03.2024 • 19:47 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Το δικαστήριο της Βαρκελώνης αποφάσισε την προσωρινή αποφυλάκιση του Ντάνι Αλβες με εγγύηση 1 εκατομμυρίου ευρώ, ενώ διατάχθηκε και η αφαίρεση των δύο διαβατηρίων του (βραζιλιάνικου και ισπανικού). Ο πρώην ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει από τη φυλακή Brians 2, όπου βρίσκεται από τις 20 Ιανουαρίου 2023, μόλις καταβάλει το […]
20:46 20/03/2024

Η επική ατάκα Νεϊμάρ στον Ζεσούς: “Θέλεις να μάθεις στον ιερέα πώς να κάνει τη Λειτουργία;”

aek1924.gr
Ο συμπαίκτης του Νεϊμάρ στην Αλ Χιλάλ, Μίκαελ, αποκάλυψε ένα αστείο περιστατικού του Βραζιλιάνου με τον Ζόρζε Ζεσούς, όταν ο τελευταίος τού είπε ότι θα τον μάθει να εκτελεί πέναλτι. Ενώ ο Νεϊμάρ εξακολουθεί να παραμένει στα πιτς μετά τον σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε με την εθνική Βραζιλίας τον περασμένο Οκτώβριο, κι αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για το […] The post Η επική ατάκα Νεϊμάρ στον Ζεσούς: “Θέλεις να μάθεις στον ιερέα πώς να κάνει τη Λειτουργία;” appeared first on AEK1924.gr.
12:37 19/03/2024

Ο Νεϊμάρ θα κλείσει σίγουρα την καριέρα του στην Σάντος

pressaris.gr
Ο Νεϊμάρ θέλει κάποια στιγμή να επιστρέψει στην αφετηρία της καριέρας του και στην ομάδα που τον ανέδειξε, τη Σάντος. The post Ο Νεϊμάρ θα κλείσει σίγουρα την καριέρα του στην Σάντος appeared first on pressaris.gr.
14:09 15/03/2024

Έγραψε ιστορία η Αλ Χιλάλ!

filathlos.gr
Έγραψε ιστορία η Αλ Χιλάλ! 13/03/2024 H Αλ Χιλάλ επικράτησε της Αλ Ιτιχάντ στο Ασιατικό Champions League και έγραψε ιστορία. Συγκεκριμένα η Αλ Χιλάλ πέρασε στα ημιτελικά του ασιατικού Champions League με δεύτερη νίκη επί της Αλ Ιτιχάντ. Έτσι έφτασε τις 28 συνεχόμενες νίκες και έγινε η πρώτη ομάδα που φτάνει σε τέτοιο σερί ξεπερνώντας την Δε Νιου Σεντς από την Ουαλία.Μάλιστα η Αλ Χιλάλ τα κατάφερε χωρίς τον Νεϊμάρ που έχει μείνει εκτός λόγω σοβαρού τραυματισμού.  Τελευταίος αγώνας της που δεν έληξε με νίκη ήταν η εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Νταμάκ για το πρωτάθλημα τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η τελευταία ήττα ήταν στο αραβικό Champions League από την Αλ
00:46 13/03/2024

«Marca»: Δίνει 200 εκατ. για τον Γιαμάλ η Παρί Σεν Ζερμέν

pressaris.gr
Το μεγάλο «μπαμ» του καλοκαιριού… «δουλεύει» από τώρα η Παρί Σεν Ζερμέν.  Και κατά περίεργο τρόπο η περίπτωση που εξετάζει αφορά και πάλι παίκτη της Μπαρτσελόνα! Το καλοκαίρι του 2017 η διοίκηση της Παρί κατέβαλλε στη «Μπάρτσα» τη ρήτρα αποδέσμευσης του Νεϊμάρ, ποσό που έφτανε τα 222 εκατομμύρια ευρώ για να τον φέρει στο Παρίσι. […] The post «Marca»: Δίνει 200 εκατ. για τον Γιαμάλ η Παρί Σεν Ζερμέν appeared first on pressaris.gr.
00:09 10/03/2024

Times: Στο στόχαστρο των Αράβων οι Σαλάχ, Ντε Μπρόινε και Καζεμίρο!

thessports.gr
Από την περασμένη χρονιά, οι Σαουδάραβες έκαναν… δυναμική είσοδο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, αποκτώντας μερικά τεράστια ονόματα του αθλήματος, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Καρίμ Μπενζεμά, ο Νεϊμάρ, ο Ενγκολό Καντέ και άλλοι. Απ’ ότι φαίνεται, πάντως, αυτό ήταν μόνο το «ορεκτικό», αφού οι ομάδες της χώρας στοχεύουν να κάνουν ένα οικονομικό all-in και το ερχόμενο […]
20:53 23/02/2024

O Νεϊμάρ έγινε viral: Ντύθηκε Σαουδάραβας για την Ημέρα Ίδρυσης της χώρας (pics)

onsports.gr
Νεϊμάρ: Ο Βραζιλιάνος «σταρ» θέλησε να τιμήσει την Ημέρα Ίδρυσης…
04:17 23/02/2024

Ο Νεϊμάρ θα πληρώσει τα δικαστικά έξοδα του Ντάνι Άλβες

real.gr
Ο Ντάνι Άλβες καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκισης για υπόθεση βιασμού.
00:09 23/02/2024

ΒΙΝΤΕΟ: Σοκάρει η εικόνα του Νεϊμάρ

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Σοκάρει η εικόνα του Νεϊμάρ 17/02/2024 Ο Νεϊμάρ επέστρεψε στο γήπεδο, προκειμένου να αρχίσει τις ατομικές του προπονήσεις μετά από τη ρήξη του πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου που υπέστη στο αριστερό του γόνατο τον περασμένο Οκτώβριο. Αναρτήθηκε λοιπόν, ένα βίντεο από την επιστροφή του στο γήπεδο και στο γυμναστήριο, το οποίο όμως δίχασε τους θαυμαστές του Βραζιλιάνου, λόγω της εικόνας του. Όπως λένε μερικοί φίλοι του αθλήματος, ο ποδοσφαιριστής της Αλ Χιλάλ δεν βρίσκεται στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Υποστηρίζουν, μάλιστα, με βάση τα πρόσφατα πλάνα του, ότι έχει πάρει βάρος. Αντίθετα, μία άλλη μερίδα οπαδών του υποστηρίζει ότι φαίνεται εκτός της
13:46 17/02/2024

Εμπαπέ: Ενας ιππότης για τη «Βασίλισσα»

protagon.gr
Το «πείραμα» της Παρί με την ακριβότερη συλλογή επιθετικών στην ιστορία του ποδοσφαίρου (Εμπαπέ, Μέσι, Νεϊμάρ) απέτυχε. Δεν τη βοήθησε να γίνει η ευρωπαϊκή υπερδύναμη που ονειρευόταν. Τελευταίος αποχωρεί ο γάλλος σούπερ-σταρ. Πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, με χαμηλότερες αποδοχές. Εχει τους λόγους του The post Εμπαπέ: Ενας ιππότης για τη «Βασίλισσα» appeared first on Protagon.gr.
16:09 16/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load