Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Πέτρος Φιλιππίδης έφυγε, ο Τάσος Χαλκιάς έρχεται
05:51 - 12/02/2021
Σε σκέψεις και σε πυρετώδεις εργασίες βρίσκονται οι σεναριογράφοι της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» μετά την ανακοίνωση της ΕΡΤ πως η συνεργασία τους με τον Πέτρο Φιλιππίδη σταματάει. Οι συντελεστές της σειράς της ΕΡΤ γράφουν ξανά το σενάριο των επόμενων επεισοδίων από την αρχή προκειμένου να γίνει όσο πιο ομαλά γίνεται η μετάβαση στην… […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Φιλιππίδης έφυγε, ο Χαλκιάς έρχεται
Ο ηθοποιός επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά της ΕΡΤ
Διαβάστε το στο ΕΡΤ – «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Με εύρημα του σεναριογράφου αποσύρεται ο Φιλιππίδης – Υπέγραψε ο Τάσος Χαλκιάς
Υπέγραψε ο Τάσος Χαλκιάς με την ΕΡΤ και θα είναι πλέον στη δημοφιλή σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», όπου μέχρι πρότινος πρωταγωνιστούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος-όμως-«κόπηκε» μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τις καταγγελίες στο ΣΕΗ.
The post ΕΡΤ – «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Με εύρημα του σεναριογράφου αποσύρεται ο Φιλιππίδης – Υπέγραψε ο Τάσος Χαλκιάς appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.grΟ Πέτρος Φιλιππίδης φεύγει, ο Τάσος Χαλκιάς έρχεται στο “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”-
Εντατικά γυρίσματα ξεκινούν από τη Δευτέρα το πρωί στη σειρά “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” με τον Τάσο Χαλκιά να εντάσσεται επίσημα πλέον στο καστ της σειράς μετά την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο Τάσος Χαλκιάς αποδέχτηκε τελικά την πρόταση που του έγινε και θα υποδυθεί τον αδελφό του Παρασκευά, του ρόλου που υποδύεται ο Πέτρος […]
Το άρθρο Ο Πέτρος Φιλιππίδης φεύγει, ο Τάσος Χαλκιάς έρχεται στο “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”- εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr“Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”: Ο Πέτρος Φιλιππίδης φεύγει, ο Τάσος Χαλκιάς έρχεται
Εντατικά γυρίσματα ξεκινούν από τη Δευτέρα το πρωί στη σειρά “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” με τον Τάσο Χαλκιά να εντάσσεται επίσημα πλέον στο καστ της σειράς μετά την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο Τάσος Χαλκιάς αποδέχτηκε τελικά την πρόταση που του έγινε και θα υποδυθεί τον αδελφό του Παρασκευά, του ρόλου που υποδύεται ο Πέτρος […]
Διαβάστε το στο irafina.grΧαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Τάσος Χαλκιάς στην ΕΡΤ
Ο Τάσος Χαλκιάς αναμένεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην «βασανισμένη» τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ.Η κάμερα του «Ευτυχείτε» συνέλαβε σήμερα τον Τάσο Χαλκιά κατά την είσοδό του στην εταιρεία παραγωγής της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», της οποίας τα γυρίσματα διακόπηκαν προσωρινά, μετά από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των πρόσφατων καταγγελιών.
Ο Τάσος Χαλκιάς ο οποίος αναμένεται να πάρει πάνω του το βάρος των εξελίξεων, θα υποδυθεί, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, τον αδελφό του Παρασκευά, ο οποίος «αποσύρεται» από τη σειρά.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά την είσοδό του στο κτίριο, ο Τάσος Χαλκιάς επιβεβαίωσε τον σκοπό της επίσκεψής το
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr