Γιαννάκος - ΠΟΕΔΗΝ: Αν δεν συνδεθεί η παράλυση με το εμβόλιο, η νοσοκόμα δεν θα πάρει αποζημίωση
08:10 - 12/02/2021
Τους λόγους για τους οποίους δήλωσε ότι η παράλυση της νοσοκόμας στο νοσοκομεία της Κέρκυρας προήλθε από το εμβόλιο για τον κορονοϊό, αποκάλυψε ο πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ.
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιαννάκος: Αν δεν συνδεθεί η παράλυση με το εμβόλιο, η νοσοκόμα δεν θα πάρει αποζημίωση!
Υπενθυμίζεται πως η χθεσινή του δήλωση έφερε την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Εισαγγελίας Αθηνών για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Ο ίδιος σήμερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ξεκαθάρισε πως έχει κάνει και ο ίδιος το εμβόλιο και πως τάσσεται σαφώς υπέρ του εμβολιασμού. «Εγώ ο ίδιος έχω κάνει το εμβόλιο. 50.000 υγειονομικοί το έχουν […]
The post Γιαννάκος: Αν δεν συνδεθεί η παράλυση με το εμβόλιο, η νοσοκόμα δεν θα πάρει αποζημίωση! appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.grΑπίστευτη ομολογία Γιαννάκου: Συνδέσαμε την παράλυση με το εμβόλιο για να πάρει αποζημίωση η νοσηλεύτρια!
«Πρέπει να στηρίξουμε τη συνάδελφο για να πάρει την αποζημίωση, έχει δύο παιδάκια», είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, ο οποίος έσπευσε, χωρίς στοιχεία, να συνδέσει τον εμβολιασμό της 40χρονης κατά του κορονοϊού με την εκδήλωση συμπτωμάτων του συνδρόμου Γκιλέν - Μπαρέ
The post Απίστευτη ομολογία Γιαννάκου: Συνδέσαμε την παράλυση με το εμβόλιο για να πάρει αποζημίωση η νοσηλεύτρια! appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΓιαννάκος: Αν δεν συνδεθεί η παράλυση με το εμβόλιο, πώς θα πάρει η νοσοκόμα αποζημίωση;
Στην παραδοχή πως η σύνδεση φαινομένου παράλυσης σε νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα με το εμβόλιο που έκανε κατά του κορωνοϊού, έγινε με στόχο η εργαζόμενη να λάβει αποζημίωση προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, στον απόηχο της εισαγγελικής παρέμβασης που διατάχθηκε σε βάρος του για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Αναλυτικότερα, ο κ. Γιαννάκος μιλώντας εκ νέου […]
The post Γιαννάκος: Αν δεν συνδεθεί η παράλυση με το εμβόλιο, πώς θα πάρει η νοσοκόμα αποζημίωση; first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΠρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: «Αν οι παρενέργειες δεν συνδεθούν με το εμβόλιο η νοσοκόμα στην Κέρκυρα δεν θα πάρει αποζημίωση»
Τον λόγο για τον οποίο κατήγγειλε δημοσίως πως το εμβόλιο οφείλεται για την παράλυση της νοσοκόμας στην Κέρκυρα ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.
Υπενθυμίζεται πως η χθεσινή του δήλωση έφερε την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Εισαγγελίας Αθηνών.
Ο ίδιος σήμερα μιλώντας στον ΑΝΤ1, ξεκαθάρισε πως έχει κάνει και ο ίδιος το εμβόλιο και πως τάσσεται σαφώς υπέρ του εμβολιασμού.
«Εγώ ο ίδιος έχω κάνει το εμβόλιο. 50.000 υγειονομικοί το έχουν κάνει δεν έχουν πάθει τίποτα. Πάνω από 400.000 Έλληνες έκαναν το εμβόλιο στα νοσοκομεία δεν έπαθαν τίποτα» είπε.
«Αλλά αν δεν το συνδέσουμε με το εμβόλιο, η νοσοκόμα δε θα πάρει αποζημίωση και έχει δύο παιδάκια» πρόσθεσε.
Όσον αφορά το σύνδρομο Gui
Διαβάστε το στο pronews.gr