Αποχυμωτής ή μπλέντερ: Πότε ο χυμός είναι πιο υγιεινός κι θρεπτικός

10:10 - 12/02/2021

ΥΓΕΙΑ  Τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά αποτελούν πρώτης τάξης πηγή θρεπτικών συστατικών, για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και γευστικό γεύμα. Πώς επηρεάζει όμως ο τρόπος παρασκευής τη θρεπτική αξία του χυμού; Τι χάνετε ή κερδίζετε όταν επιλέγετε να στείψετε τα φρούτα αντί να τα πολτοποιήσετε και αντιστρόφως; Έρευνα που δημοσιεύεται στο ACS Food Science & Technology αποκαλύπτει κάποια ενδιαφέροντα συμπεράσματα σχετικά με την τεχνική παρασκευής και πώς επηρεάζει τη συγκέντρωση των ωφέλιμων φυτοχημικών και αντιοξειδωτικών ουσιών που περιέχονται στα φρούτα και λαχανικά. Η διαδικασία της αποχύμωσης, εξηγούν οι καθηγητές Junyi Wang, Guddadarangavvanahally Jayaprakasha και Bhimanagouda Patil από το

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)