«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Ο Τάσος Χαλκιάς μπαίνει στη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη
11:42 - 12/02/2021
Ο γνωστός ηθοποιός, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την παραγωγή της σειράς για να ενσαρκώσει τον ρόλο του αδελφού του «Παρασκευά» που ενσάρκωνε ο Πέτρος Φιλιππίδης.
Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Τάσος Χαλκιάς και επίσημα στην ΕΡΤ μετά την αποχώρηση του Πέτρου Φιλιππίδη
Και επίσημα, εδώ και λίγη ώρα, ο Τάσος Χαλκιάς ανήκει στο δυναμικό της ΕΡΤ και θα ενταχθεί στην σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Ο ηθοποιός είχε συζητήσεις με την παραγωγή προκειμένου να ενταχθεί στην σειρά της ΕΡΤ και να υποδυθεί τον αδερφό του «Παρασκευά», δηλαδή του ρόλου που υποδυόταν ο Πέτρος Φιλιππίδης στον «Πλάτανο». Οι […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟριστικό: Ο Τάσος Χαλκιάς στη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»
Εντατικά γυρίσματα ξεκινούν από τη Δευτέρα το πρωί στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» με τον Τάσο Χαλκιά να εντάσσεται επίσημα πλέον στο καστ της σειράς μετά την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο Τάσος Χαλκιάς αποδέχτηκε τελικά την πρόταση που του έγινε και θα υποδυθεί τον αδελφό του Παρασκευά, του...
The post Οριστικό: Ο Τάσος Χαλκιάς στη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΧαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Τάσος Χαλκιάς μπαίνει στο σήριαλ μετά την αποχώρηση του Φιλιππίδη
Οι σεναριογράφοι ψάχνουν να βρουν τον τρόπο που θα φύγει ο «Παρασκευάς» από την σειρά
Διαβάστε το στο news.grΠέτρος Φιλιππίδης: Ο Τάσος Χαλκιάς μπαίνει στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο
Πέτρος Φιλιππίδης: Ο συνάδελφός του αναλαμβάνει ρόλο στην τηλεοπτική σειρά.
Διαβάστε το στο pagenews.grΠέτρος Φιλιππίδης: Ο Τάσος Χαλκιάς μπαίνει στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο
Πέτρος Φιλιππίδης: Ο συνάδελφός του αναλαμβάνει ρόλο στην τηλεοπτική σειρά.
Διαβάστε το στο