Η Ζέτα Δούκα στρέφεται κατά της Σμαράγδας Καρύδη: “Δε θέλω να γνωρίζω τους λόγους που…”
12:48 - 12/02/2021
Kατά της Σμαράγδας Καρύδη στράφηκε η Ζέτα Δούκα μετά τη χθεσινή της ανάρτηση. Συγκεκριμένα χθες, η
To άρθρο Η Ζέτα Δούκα στρέφεται κατά της Σμαράγδας Καρύδη: “Δε θέλω να γνωρίζω τους λόγους που…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Ζέτα Δούκα απαντά στην Σμαράγδα Καρύδη: Δεν θέλω να ξέρω γιατί έγραψες κάτι τέτοιο
Kατά της Σμαράγδας Καρύδη στράφηκε η Ζέτα Δούκα απαντωντας στην ανάρτησή της
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΖέτα Δούκα: Στρέφεται κατά της Σμαράγδα Καρύδη
Κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ζέτα Δούκα και την Σμαράδγα Καρύδη, με αφορμή μια ανάρτηση της δεύτερης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Σμαράγδα Καρύδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία μεταξύ άλλων έγραφε, «Στηρίζω τα θύματα κακοποίησης αλλά δεν μπορώ να χαρώ με την καταστροφή των άλλων». Διαβάζοντας αυτή την ανάρτηση, η Ζέτα Δούκα θέλησε να πάρει θέση εκφράζοντας την έντονη διαφωνία της: «Αγαπητή Σμαράγδα, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με την δήλωσή σου, που είναι το πρώτο πράγμα που μου απευθύνεις και σε προσωπικό επίπεδο από τότε που ξεκίνησε αυτή η ιστορία και που αποτελεί τον μοναδικό λόγο που τοποθετούμαι αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ ούτε και θέλω να γνωρίζω τους λό
Διαβάστε το στο spoilersΖέτα Δούκα: Στρέφεται κατά της Σμαράγδα Καρύδη
Κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ζέτα Δούκα και την Σμαράδγα Καρύδη, με αφορμή μια ανάρτηση της δεύτερης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το άρθρο Ζέτα Δούκα: Στρέφεται κατά της Σμαράγδα Καρύδη εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.gr