Η Ζέτα Δούκα απαντά στην Σμαράγδα Καρύδη: «Τα βρεγμένα ρούχα τα στεγνώνουμε αφού τελειώσει βροχή»
13:15 - 12/02/2021
Η Ζέτα Δούκα απαντά στην Σμαράγδα Καρύδη με ανάρτησή της στα social media. Μετά το κείμενο που έγραψε την Πέμπτη […]
The post Η Ζέτα Δούκα απαντά στην Σμαράγδα Καρύδη: «Τα βρεγμένα ρούχα τα στεγνώνουμε αφού τελειώσει βροχή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Δούκα απαντά στην Καρύδη: Τα βρεγμένα ρούχα τα στεγνώνουμε αφού τελειώσει βροχή (εικόνα-βίντεο)
"Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με την δήλωσή σου, που είναι το πρώτο πράγμα που μου απευθύνεις και σε προσωπικό επίπεδο από τότε που ξεκίνησε αυτή η ιστορία και που αποτελεί τον μοναδικό λόγο που τοποθετούμαι αυτή τη στιγμή", γράφει η ηθοποιός απευθυνόμενη στην συνάδελφο της.
Διαβάστε το στο Ζέτα Δούκα εναντίον Σμαράγδας Καρύδη: «Βάζεις θύτες και θύματα στην ίδια ζυγαριά»
Κατά της Σμαράγδας Καρύδη στράφηκε η Ζέτα Δούκα μετά τη χθεσινή της ανάρτηση. Η Σμαράγδα Καρύδη μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στα social media μεταξύ ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Ζέτα Δούκα εναντίον Σμαράγδας Καρύδη: «Βάζεις θύτες και θύματα στην ίδια ζυγαριά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Η Ζέτα Δούκα απαντά στην ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη: «Τα βρεγμένα ρούχα τα στεγνώνουμε αφού τελειώσει βροχή…»
Η Καρύδη αρκετές μέρες μετά τον καταιγισμό των καταγγελιών θέλησε να τοποθετηθεί για όσα συμβαίνουν, με την ανάρτησή της ωστόσο να μη βρίσκει σύμφωνα την ηθοποιό Ζέτα Δούκα, η οποία ήταν η πρώτη που μίλησε ανοικτά για τις επιθέσεις που είχε δεχτεί από τον Γιώργο Κιμούλη. Η ανάρτηση – απάντηση της Ζέτας Δούκα στη Σμαράγδα […]
The post Η Ζέτα Δούκα απαντά στην ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη: «Τα βρεγμένα ρούχα τα στεγνώνουμε αφού τελειώσει βροχή…» appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.grΖέτα Δούκα εναντίον Σμαράγδας Καρύδη: «Βάζεις θύτες και θύματα στην ίδια ζυγαριά»
Κατά της Σμαράγδας Καρύδη στράφηκε η Ζέτα Δούκα μετά τη χθεσινή της ανάρτηση. Η Σμαράγδα Καρύδη μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στα social media μεταξύ άλλων έγραφε, «Στηρίζω τα θύματα κακοποίησης αλλά δεν μπορώ να χαρώ με την καταστροφή των άλλων». Σε ανάρτησή της η Ζέτα Δούκα έγραψε απαντώντας στην Σμαράγδα Καρύδη «Αγαπητή Σμαράγδα, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω […]
Διαβάστε το στο dete.gr