Η Σμαράγδα Καρύδη απαντά στη Ζέτα Δούκα μετά τις αντιδράσεις: Είμαι μαζί σας και τώρα που βρέχει και όταν βγει ο ήλιος

00:42 - 13/02/2021

Την απάντηση της στη Ζέτα Δούκα δημοσίευσε πριν λίγη ώρα η Σμαράγδα Καρύδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Θέλω το τοπίο στο θέατρο να καθαρίσει από κάθε είδους κακοποίηση» αναφέρει η Σμαράγδα Καρύδη και τονίζει πως: «Έγιναν κάποιες παρανοήσεις. Ούτως ή άλλως για τη διαφάνεια δουλεύουμε τώρα». Η ηθοποιός, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Σμαράγδα Καρύδη απαντά στη Ζέτα Δούκα: μη μου χρεώνεις σκοπιμότητα γιατί δεν έχω

Ένα κείμενο από τη Σμαράγδα Καρύδη που προκάλεσε την αντίδραση από τη Ζέτα Δούκα, η οποία και της απάντησε δημόσια. Και επειδή η πρώτη απάντηση ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Η Σμαράγδα Καρύδη απαντά στη Ζέτα Δούκα: μη μου χρεώνεις σκοπιμότητα γιατί δεν έχω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας