Σμαράγδα Καρύδη για Ζέτα Δούκα: «Μη μου χρεώνεις σκοπιμότητα γιατί…»
10:39 - 13/02/2021
Μία διαδικτυακή αντιπαράθεση έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ώρες ανάμεσα στη Ζέτα Δούκα και την Σμαράγδα Καρύδη, με αφορμή τις καταγγελίες που γίνονται...
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σμαράγδα Καρύδη για Ζέτα Δούκα: «Μην μου χρεώνεις σκοπιμότητα γιατί…»
Μία διαδικτυακή αντιπαράθεση έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ώρες ανάμεσα στη Ζέτα Δούκα και τη Σμαράγδα Καρύδη, με αφορμή τις καταγγελίες που γίνονται τον...
Διαβάστε το στο ZouglaΑντιπαράθεση Καρύδη – Δούκα: Μη μου χρεώνεις σκοπιμότητα γιατί…
Στη διαδικτυακή αντιπαράθεση με τη Ζέτα Δούκα απάντησε η Σμαράγδα Καρύδη.
Πιο συγκεκριμένα η Σμαράγδα Καρύδη, με μήνυμά της στο Facebook, ξεκαθάρισε πως δεν βάζει στην ίδια ζυγαριά τους θύτες και τα θύματα, ενώ τόνισε πως στηρίζει κάθε θύμα και είναι υπέρμαχος της κάθαρσης του θεάτρου, αλλά και κάθε επαγγελματικού χώρου.
Παράλληλα, η Σμαράγδα Καρύδη ξεκαθάρισε πως κανένας από τους εμπλεκόμενους δεν είναι φίλος ή συνεργάτης της, όπως έγραφε η Ζέτα Δούκα στη δική της ανάρτηση.
Διαβάστε όλο το κείμενο στο lifenewscy (εδώ)
Διαβάστε το στο Νέα ανταλλαγή μηνυμάτων Καρύδη- Δούκα: «Μη μου χρεώνεις σκοπιμότητα γιατί δεν έχω. Είμαι 100% μαζί σας»
Σε νέα της ανάρτηση απευθύνεται στη Ζέτα Δούκα, λέγοντας ότι υπήρξαν ορισμένες παρανοήσεις αναφορικά με το πρώτο κείμενο στο οποίο είπε ότι στηρίζει όσους έχουν υποστεί κακοποίηση, αλλά δεν μπορεί να χαρεί για την καταστροφή των θυτών «Είμαι 100% μαζί σας. Θαυμάζω και σέβομαι απεριόριστα κι εσένα κι όλους όσοι βγήκαν μπροστά και το είπα αρκετές […]
The post Νέα ανταλλαγή μηνυμάτων Καρύδη- Δούκα: «Μη μου χρεώνεις σκοπιμότητα γιατί δεν έχω. Είμαι 100% μαζί σας» appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.gr