Σκυτάλη στον Τάσο Χαλκιά στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

10:41 - 13/02/2021

Ο Τάσος Χαλκιάς θα συμμετέχει επισήμως στα γυρίσματα της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», όπου θα υποδυθεί τον αδερφό του Παρασκευά, τον οποίο υποδυόταν μέχρι πρότινος ο Πέτρος Φιλιππίδης. «Πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα τα γυρίσματα, καθώς έτοιμα είναι μόνο πέντε επεισόδια. Μέχρι την επόμενη Παρασκευή θα βλέπουμε στο σ;iριαλ τον Πέτρο Φιλιππίδη και από την […]

Διαβάστε Περισσότερα στο lamiafm1.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Τάσος Χαλκιάς για τον νέο ρόλο του στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

MEDIA  Ο Τάσος Χαλκιάς αναλαμβάνοντας τον ρόλο του στη σειρά της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μέσα στην αδράνεια των τόσων μηνών έρχεται μια δουλειά που θα με ξεσηκώσει. Είναι κάτι πολύ όμορφο». Μ’ αυτά τα λόγια ο Τάσος Χαλκιάς σχολίασε την είσοδό του στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ1, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και στη Νάντια Κοντογεώργη και αποκάλυψε πότε ξεκινά γυρίσματα. «Ο ρόλος μου είναι αυτός του Μένιου, αδελφού του Παρασκευά, ο οποίος έλειπε για πολλά χρόνια από το χωριό κι επιστρέφει, για να προστατέψει την οικογένειά του, καθώς ο Παρασκευάς αναγκάζεται να φύγει». Ο Τάσος Χαλκιάς

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamiafm1.gr

Λαμία: Σφοδρή σύγκρουση στο κέντρο – ΙΧ μπήκε σε βιτρίνα καταστήματος (φωτό και βίντεο)

Από καύσωνα σε καύσωνα: Έρχεται νέο κύμα ζέστης από την Τετάρτη, «ίσως να είναι ισχυρότερο» (vid)

Πρώην δήμαρχος εντοπίστηκε νεκρός με τραύμα από όπλο

Γιατί δεν ολοκληρώθηκε ακόμα το αρδευτικό δίκτυο απο τον Σμόκοβο στην περιοχή του Δομοκού;

Υποψήφιος ξανά ο Βασίλης Κυριακάκης για τον Δήμο Λαμίας

Χωματερή μετά τη διασταύρωση για την Ηράκλεια….