Σ.Γουλιώτη: «Δεν έχω την ψυχική δύναμη να κάνω αυτό που έκανε ο Δ.Μοθωναίος - Έφευγα με λυγμούς από την πρόβα» (βίντεο)

11:32 - 14/02/2021

Η ηθοποιός, Στεφανία Γουλιώτη, μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις τελευταίες εξελίξεις που σημειώνονται στο χώρο του θεάματος. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και με τον ηθοποιό Δημήτρη Μοθωναίο, ο οποίος να υπενθυμιστεί πως συγκλόνισε το πανελλήνιο περιγράφοντας την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από πρόσωπο του οικογενειακού του περιβάλλοντος.​ Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «Δεν μου έχει λείψει το σανίδι γιατί είμαι ένας άνθρωπος που έχω πατήσει πάρα πολύ στο σανίδι και ίσως υπερβολικά πολύ. Σε βαθμό που δεν προχωρούσα σαν καλλιτέχνης μόνο απέδιδα τη θέληση κάποιου άλλου και δεν είχα βρει τον δικό μου χώρο. Νιώθ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω υπάρξει μάρτυρας πολλών τέτοιων καταστάσεων - Έφευγα με λυγμούς από την πρόβα»

ΕΛΛAΔΑ  Για τον φίλο της Δημήτρη Μοθωναίο αλλά και τον Δημήτρη Λιγνάδη με τον οποίο συνεργάστηκε στενά μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open η Στεφανία Γουλιώτη.  «Νιώθω τρομερή ανακούφιση για τις καταγγελίες γιατί μέχρι τώρα νομίζαμε ότι είναι δεδομένο κάτι που δεν είναι δεδομένο. Κάνω έκκληση αυτό το κίνημα να μην είναι άλλο ένα hashtag. Έχω υπάρξει μάρτυρας πολλών τέτοιων καταστάσεων και νιώθω ευθύνη που δεν κατήγγειλα στην ώρα μου. Το έχω βιώσει ως πολίτης από γιατρό που εκμεταλλεύτηκε τον τραυματισμό μου. Ξύπνησα και είπα αν βγω και μιλήσω ποιος θα με πιστέψει, φαντάσου άνθρωποι με λιγότερη αυτοπεποίθηση και δυναμισμό» ανέφερε η ηθοποιός.  Για τον Δημήτρη Μοθωναίο που έχει δουλέψει μα

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις