Σάλος με τις ύβρεις Ξυδάκη για τη Δεξιά [βίντεο]

14:54 - 15/02/2021

Σάλο προκάλεσαν οι απαράδεκτοι χαρακτηρισμούς για τη Δεξιά στην Ελλάδα του πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και νυν διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο», Νίκος Ξυδάκης. Μιλώντας για τον φιλελευθερισμό στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», χρησιμοποίησε χαρακτηρισμούς όπως «κωλοδεξιοί». Αρχικά ο Νίκος Ξυδάκης υποστήριξε ότι ο Φιλελευθερισμός έχει εγκαταλειφθεί από τη... The post Σάλος με τις ύβρεις Ξυδάκη για τη Δεξιά [βίντεο] appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάλος από την δήλωση Ξυδάκη για τους «κ@λοδεξιούς της ΕΡΕ»

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια φράση του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και νυν διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» Νίκου Ξυδάκη και αποκάλυψε το ραδιόφωνο ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Σάλος από την δήλωση Ξυδάκη για τους «κ@λοδεξιούς της ΕΡΕ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Σάλος από τις δηλώσεις Ξυδάκη για… «κωλοδεξιούς της ΕΡΕ» [ηχητικό]

«Να τον χαίρεται ο κ. Τσίπρας», η ειρωνική απάντηση από το κυβερνών κόμμα. «Τέτοιες δηλώσεις να κάνουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και θα διολισθαίνουν συνεχώς προς το 3%», σχολίασε ο Στέλιος Πέτσας The post Σάλος από τις δηλώσεις Ξυδάκη για… «κωλοδεξιούς της ΕΡΕ» [ηχητικό] appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Σάλος από την δήλωση Ξυδάκη για τους «κ@λοδεξιούς της ΕΡΕ»

Lamianow.gr Σάλος από την δήλωση Ξυδάκη για τους «κ@λοδεξιούς της ΕΡΕ» Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια φράση του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και νυν διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» Νίκου Ξυδάκη και αποκάλυψε το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών. Ο κ. Ξυδάκης είπε «αυτοί δεν είναι φιλελεύθεροι, κωλοδεξιοί της ΕΡΕ είναι». Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Τα όσα ακραία και προσβλητικά είπε για […] Σάλος από την δήλωση Ξυδάκη για τους «κ@λοδεξιούς της ΕΡΕ» LamiaNow News

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη