Κακοκαιρία Μήδεια: Οι Έλληνες celebrities φωτογραφίζονται στο χιόνι!

18:36 - 15/02/2021

Την εμφάνισή της στην Αττική έκανε από τις πρώτες πρωινές ώρες η κακοκαιρία «Μήδεια», που κινείται από βόρεια προς νότια, ενώ οι χιονοπτώσεις...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κακοκαιρία Μήδεια: Οι Έλληνες celebrities φωτογραφίζονται στο χιόνι!

Την εμφάνισή της στην Αττική έκανε από τις πρώτες πρωινές ώρες η κακοκαιρία «Μήδεια», που κινείται από βόρεια...

Διαβάστε το στο Zougla

Χαριτωμένα μωράκια φωτογραφίζονται στο χιόνι (pics)

Φωτογραφίες με μωράκια… μέσα στο χιόνι.

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Κακοκαιρία Μήδεια: Οι celebrities βγήκαν και φωτογραφήθηκαν στο χιόνι

Η Αττική ντύθηκε στα λευκά και ήρθε η άσπρη μέρα που όλοι περιμέναμε! Οι αγαπημένοι μας celebrities φωτογραφήθηκαν στο χιόνι, πόζαραν στιλάτοι, άλλοι μόνοι άλλοι με παρέα, ενώ την τιμητική τους είχαν και οι διάσημες μανούλες που φυσικά βγήκαν για παιχνίδι με τα παιδιά τους! Ταξιδεύουμε στις χιονισμένες γωνιές της Ελλάδας μέσα από φωτογραφίες! Το […] Το άρθρο Κακοκαιρία Μήδεια: Οι celebrities βγήκαν και φωτογραφήθηκαν στο χιόνι εμφανίζεται στο iPop.

Διαβάστε το στο ipop.gr

Χιόνια στην Αττική – Οι Έλληνες celebrities φωτογραφίζονται στα λευκά!

Η Αττική σήμερα "ντύθηκε" στα λευκά. Η κακοκαιρία "Μήδεια" έκανε την εμφάνισή της, όπως είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι και μαζί με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες έφερε και χιονοπτώσεις.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»