«Μήδεια»: Ο Αλέξης Τσίπρας και τα παιδιά του βγήκαν να παίξουν με το χιόνι

17:34 - 16/02/2021

«Μήδεια»: Ο Αλέξης Τσίπρας και τα παιδιά του βγήκαν να παίξουν με το χιόνι Διαφορετικό και πιο χαλαρό το σημερινό πρωινό για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, που απόλαυσε ξεχωριστές στιγμές με τα αγόρια του. Μπορεί η κακοκαιρία «Μήδεια» να προκαλεί σημαντικά προβλήματα, όμως για τα παιδιά, ιδίως στην Αττική, δεν ήταν παρά ένα «δώρο», καθώς […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Μήδεια»: Με απόφαση Τσιάρα και αύριο κλειστά τα δικαστήρια στην Αττική

Με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνου Τσιάρα, που εστάλη ήδη για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, αναστέλλεται και αύριο 17/2/2021 η λειτουργία των δικαστηρίων και Εισαγγελιών στην Περιφέρεια της Αττικής Από την αναστολή εξαιρούνται τα αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα και οι υποθέσεις που χρήζουν άμεσου χειρισμού λόγω επείγοντος χαρακτήρα. The post «Μήδεια»: Με απόφαση Τσιάρα και αύριο κλειστά τα δικαστήρια στην Αττική appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή