Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί δεν έχει παρέμβει ακόμα εισαγγελέας για τις καταγγελίες»»

19:57 - 16/02/2021

Στο Ευτυχείτε βγήκε σε ζωντανή σύνδεση ο Σπύρος Μπιμπίλας, όπου αναφέρθηκε στον κύκλο των καταγγελιών που έχει γίνει στον χώρο […] The post Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί δεν έχει παρέμβει ακόμα εισαγγελέας για τις καταγγελίες»» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Μπιμπίλας: Δε μπορώ να εξηγήσω γιατί δεν έχει παρέμβει ακόμα εισαγγελέας για τις καταγγελίες

Την έκπληξη που του προκαλεί το γεγονός ότι ο εισαγγελέας δεν έχει παρέμβει ακόμα μετά τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας εξέφρασε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας. «Έχω παραξενευτεί που ο εισαγγελέας δεν έχει καλέσει αυτούς που καταγγέλλονται» σημείωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί δεν έχει παρέμβει ακόμα εισαγγελέας για τις καταγγελίες»

«Ο δικηγόρος του ηθοποιού θα παραλάβει όλες τις καταγγελίες, όπως της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, την Πηνελόπης Αναστασοπούλου και της Ελένης Δροσάκη, και θα ετοιμάσει υπόμνημα ή αν θέλει να παρουσιαστεί αυτοπροσώπως στο Πειθαρχικό Συμβούλιο και να δώσει εξηγήσεις. Αυτήν την περίοδο δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου. Είχαμε συνεργαστεί πάρα πολλά χρόνια και δεν είχα κάποιο […] The post Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί δεν έχει παρέμβει ακόμα εισαγγελέας για τις καταγγελίες» appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: Έχω παραξενευτεί που δεν έχει παρέμβει ακόμα εισαγγελέας

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τις καταγγελίες κακοποίησης στον χώρο του θεάτρου και την μη παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο