Τους τα έχωσε και πάλι ο Σταμάτης Γονίδης: Αυτή είναι η ανθρωποφαγία της κακής δημοσιογραφίας
09:47 - 17/02/2021
Την δική του απάντηση για την δήλωση περί βιασμών που έχει προκαλέσει σάλο, έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. O γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «ΣουΚου Family» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δεν θα πας στον χώρο του. Του ρίχνεις ένα χαστούκι, λες θα πάω στην αστυνομία ή θα το πω στον μπαμπά μου. Όταν επειδή θέλεις να μείνεις στην δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις». Η ομάδα της εκπομπής διαφώνησε με πολλά από τα λεγόμενα του τραγουδιστή, με την Αντελίνα Βαρθακούρη να αναφέρει: «Είμαι αντίθετη. Δεν δέχομαι ότι αν ένα θύμα που έχει κακοποιηθεί, δεν θα του συμβεί.
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταμάτης Γονίδης: Αυτή είναι η ανθρωποφαγία της κακής δημοσιογραφίας
Αντιδράσεις προκάλεσε δήλωση του Σταμάτη Γονίδη. Τι απαντά ο ίδιος. «Βγήκε μία κοπέλα και βγήκανε κι άλλες πολλές. Όταν δεν θέλεις ο άλλος να σε βιάσει, υπάρχουνε πολλοί τρόποι να το αποφύγεις. Δεν πας στον χώρο του, του ρίχνεις ένα χαστούκι, του λες ‘’θα πάω στην αστυνομία’’, του λες ‘’θα το πω στον μπαμπά μου’’.
Όταν, επειδή θέλεις να μείνει σ’ αυτή τη δουλειά, δέχεσαι όλο αυτό το πρόβλημα, τον εκβιασμό, με συνέπεια να τον κουβαλάς σε όλη σου τη ζωή, το καλύτερο που έχει να κάνεις είναι να σηκωθείς να φύγεις».
Αυτό απάντησε ο Σταμάτης Γονίδης στο «Σου Κου Family» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ερωτηθείς για τις καταγγελίες που έχουν έλθει στο φως της δημοσιότητας ή τουλάχιστον αυτά είναι τα
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr