#Αντελίνα Βαρθακούρη

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι – Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες και η άγνωστη ιστορία

tlife.gr
Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη. Σαν σήμερα, πριν 14 To άρθρο Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι – Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες και η άγνωστη ιστορία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 26/03/2024

Ανανεωμένη η Αντελίνα Βαρθακούρη: Το βίντεο που ανέβασε στα social media μετά την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση

tlife.gr
Η Αντελίνα Βαρθακούρη πήρε τον χρόνο της μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφοσιώθηκε σε To άρθρο Ανανεωμένη η Αντελίνα Βαρθακούρη: Το βίντεο που ανέβασε στα social media μετά την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 10/03/2024

Αντελίνα Βαρθακούρη: Θύμα απάτης μετά τη ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της – Το μήνυμα του Χάρη Βαρθακούρη

zappit.gr
Θύμα διαδικτυακής απάτης φαίνεται πως έπεσε η Αντελίνα Βαρθακούρη, λίγες μόλις ημέρες μετά την αποκάλυψη για τη ριζική αλλαγή στην εξωτερική […] The post Αντελίνα Βαρθακούρη: Θύμα απάτης μετά τη ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της – Το μήνυμα του Χάρη Βαρθακούρη appeared first on Zappit.
16:00 09/01/2024

Αγνώριστη η Αντελίνα Βαρθακούρη – Το μακροσκελές μήνυμα για την «εξαφάνισή» της

instyle.gr
Έπειτα από σχεδόν 2,5 χρόνια «εξαφάνισης», η Αντελίνα Βαρθακούρη επέστρεψε στο Instagram με ένα μακροσκελές μήνυμα. Η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη είχε επιλέξει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας κάνοντας παράλληλα διάλειμμα και από τα social media όπου έκανε ελάχιστες αναρτήσεις. Το βράδυ της Τρίτης 2/1 ωστόσο «επέστρεψε» αναρτώντας μία selfie φωτογραφία της στην […] The post Αγνώριστη η Αντελίνα Βαρθακούρη – Το μακροσκελές μήνυμα για την «εξαφάνισή» της appeared first on InStyle.
08:46 03/01/2024

Αντελίνα Βαρθακούρη για φωτιές στη Ρόδο: «Τι να πεις σε αυτούς τους ανθρώπους; Πώς να τους παρηγορήσεις;»

govastileto.gr
Δραματικές είναι οι σκηνές που εκτυλίσσονται στη Ρόδο, όπου η φωτιά μαίνεται για έκτη συνεχόμενη ημέρα. Η πύρινη κόλαση άφησε πίσω της χιλιάδες καμένα στρέμματα, ενώ εκκενώθηκαν σπίτια και ξενοδοχεία. Η σκέψη όλων είναι στο νησί των Ιπποτών. Η Αντελίνα Βαρθακούρη θέλοντας να συμπαρασταθεί στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν όλοι όσοι βρίσκονται εκεί, προχώρησε σε […]
15:00 23/07/2023

Αντελίνα Βαρθακούρη για φωτιά στη Ρόδο: «Κλαίει η καρδιά μου, σε ποιον Έλληνα αξίζουν όλα αυτά;»

tlife.gr
Δραματικές είναι οι σκηνές που εκτυλίσσονται στη Ρόδο, όπου η φωτιά μαίνεται για έκτη συνεχόμενη ημέρα. To άρθρο Αντελίνα Βαρθακούρη για φωτιά στη Ρόδο: «Κλαίει η καρδιά μου, σε ποιον Έλληνα αξίζουν όλα αυτά;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 23/07/2023

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Θα ήθελα οι κόρες μου, όταν δεν υπάρχω, να έχουν ωραίες οικογενειακές εικόνες»

tlife.gr
Φωτογραφίες από τις διακοπές με την οικογένειά της, μοιράζεται στα social media η Αντελίνα Βαρθακούρη. Η To άρθρο Αντελίνα Βαρθακούρη: «Θα ήθελα οι κόρες μου, όταν δεν υπάρχω, να έχουν ωραίες οικογενειακές εικόνες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 22/07/2023

Η Ελεονώρα Μελέτη ζήτησε δημόσια συγγνώμη στην Αντελίνα Βαρθακούρη: «Είχε στεναχωρηθεί με μένα»

govastileto.gr
Η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή τις δηλώσεις του Χάρη Βαρθακούρη στις τηλεοπτικές κάμερες ζήτησε δημόσια συγγνώμη στην Αντελίνα Βαρθακούρη. Πιο συγκεκριμένα, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος στο Mega Καλημέρα, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να πει στον αέρα: «Εγώ θέλω να πω κάτι δημόσια στην Αντελίνα γιατί είχα υποσχεθεί και δεσμευτεί ότι θα τα πούμε […]
10:00 07/07/2023

Χάρης Βαρθακούρης: «Η Αντελίνα δεν θα επιστρέψει πριν από το 2024 στην τηλεόραση»

okmag.gr
Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, οι οποίες βρέθηκαν στην live εμφάνισή του στον Πειραιά, το βράδυ της Πέμπτης. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πρόταση που δέχτηκε για το νέο Fame Story αλλά και για τη σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη. «Μου έγινε πρόταση για το Fame Story, ήταν πολύ καλή πρόταση και τη σκέφτομαι σοβαρά. […] The post Χάρης Βαρθακούρης: «Η Αντελίνα δεν θα επιστρέψει πριν από το 2024 στην τηλεόραση» appeared first on OK! Magazine.
08:58 07/07/2023

Χάρης Βαρθακούρης: “Η τηλεόραση μόνο κακό έκανε στη σχέση μας με την Αντελίνα – Είναι βούρκος”

instyle.gr
Ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Γιάννης Βαρδής ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάννα» στον Alpha Κύπρου. Ο πρώτος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του εμπειρία και αποκάλυψε ότι η ενασχόλησή του με την τηλεόραση έκανε μόνο κακό στη σχέση του με τη σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη. “Δεν μου έχει λείψει καθόλου η τηλεόραση. Δεν έχω βγει […] The post Χάρης Βαρθακούρης: “Η τηλεόραση μόνο κακό έκανε στη σχέση μας με την Αντελίνα – Είναι βούρκος” appeared first on InStyle.
18:46 15/06/2023

Βαρθακούρη: Η συνταγή για το ρόφημα που την βοηθά στην απώλεια βάρους

NewsBomb
Αυτή τη φορά η Αντελίνα Βαρθακούρη δεν ανέβασε συνταγή για φαγητό αλλά για ένα ρόφημα μαγικό και πάλι έγινε viral!
11:00 25/05/2023

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η φωτογραφία με την κόρη της, Λιόνα και οι ευχές για τη γιορτή της

tlife.gr
Ιδιαίτερη μέρα για την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη οι οποίοι ευχήθηκαν και μέσα από τα To άρθρο Αντελίνα Βαρθακούρη: Η φωτογραφία με την κόρη της, Λιόνα και οι ευχές για τη γιορτή της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:24 21/05/2023

Με μαύρα μαλλιά, 20 κιλά μείον: Η μία και μοναδική φωτογραφία της Αντελίνας Βαρθακούρη έναν χρόνο μετά την «εξαφάνισή» της

filathlos.gr
Με μαύρα μαλλιά, 20 κιλά μείον: Η μία και μοναδική φωτογραφία της Αντελίνας Βαρθακούρη έναν χρόνο μετά την «εξαφάνισή» της 07/05/2023 Μπορεί η Αντελίνα Βαρθακούρη να επέλεξε να μείνει εκτός τηλεόρασης, ωστόσο παραμένει μία από τις πολύ αγαπημένες παρουσιάστριες, καθώς το τηλεοπτικό κοινό την έχει λατρέψει. Η όμορφη σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη μετά από πολλούς μήνες ανέβασε την πρώτη φωτογραφία μετά την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της. Είναι ήδη γνωστό πως όλο αυτό το διάστημα η Αντελίνα έχει μπει σε πρόγραμμα διατροφής, ενώ έχει αλλάξει και το χρώμα στα μαλλιά της, μια αποκάλυψη που είχε κάνει και η ίδια. «Αρκετούς μήνες πριν πήρα την απόφαση να αφαιρέσω
14:56 07/05/2023

Βαρθακούρη: Η πρώτη φωτό μετά την αλλαγή στην εμφάνισή της

NewsBomb
Μπορεί η Αντελίνα Βαρθακούρη να επέλεξε να μείνει εκτός τηλεόρασης ωστόσο παραμένει μια από τις πολύ αγαπημένες παρουσιάστριες καθώς το…Περισσότερα...
21:00 03/05/2023

Βαρθακούρη: Το κουτί έξω από το σπίτι της & η κίνηση ανθρωπιάς

queen.gr
Σε μια κίνησης ανθρωπιάς προχώρησε η Αντελίνα Βαρθακούρη και μας συγκίνησε.Περισσότερα...
21:16 24/04/2023

Αντελίνα Βαρθακούρη: Τα βίντεο που δημοσίευσε με τις κόρες και τους γονείς της λίγο πριν την Ανάσταση

tlife.gr
Στην Επίδαυρο θέλησε να γιορτάσει το φετινό Πάσχα η Αντελίνα Βαρθακούρη με την οικογένειά της. Εκεί To άρθρο Αντελίνα Βαρθακούρη: Τα βίντεο που δημοσίευσε με τις κόρες και τους γονείς της λίγο πριν την Ανάσταση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:30 15/04/2023

Αντελίνα Βαρθακούρη: Πιστή στις παραδόσεις – Έφτιαξε λαχταριστά πασχαλινά τσουρέκια

instyle.gr
Η Αντελίνα Βαρθακούρη αγαπά την οικογένειά της και τις παραδόσεις. Όπως έχει πει πολλές φορές της αρέσει να μαγειρεύει για τους αγαπημένους της και να τους προσφέρει όμορφες μυρωδιές και γεύσεις. Αυτή τη φορά η γλυκιά παρουσιάστρια με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα ετοίμασε αφράτα τσουρέκια και μοιράστηκε φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους, στον […] The post Αντελίνα Βαρθακούρη: Πιστή στις παραδόσεις – Έφτιαξε λαχταριστά πασχαλινά τσουρέκια appeared first on InStyle.
18:10 14/04/2023

Αντελίνα Βαρθακούρη: Τα πασχαλινά τσουρέκια που ετοίμασε για την οικογένειά της

tlife.gr
Τα πασχαλινά τσουρέκια που ετοίμασε για την οικογένειά της θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της To άρθρο Αντελίνα Βαρθακούρη: Τα πασχαλινά τσουρέκια που ετοίμασε για την οικογένειά της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:34 14/04/2023

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Χάρη και την επέτειο του γάμου τους

instyle.gr
Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για την Αντελίνα Βαρθακούρη, καθώς έχει γενέθλια ο σύζυγός της, Χάρης. Επίσης η οικογένεια έχει διπλή χαρά, αφού παράλληλα το ερωτευμένο ζευγάρι γιορτάζει την 13η επέτειο του γάμου της. Η παρουσιάστρια με μια τρυφερή ανάρτησή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να εκφράσει δημόσια την αγάπη της στον σύζυγο […] The post Αντελίνα Βαρθακούρη: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Χάρη και την επέτειο του γάμου τους appeared first on InStyle.
15:40 26/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load