Μαντώ Γαστεράτου: «Δέχτηκα σωματική κακοποίηση»

14:03 - 14/10/2019

Η Μαντώ Γαστεράτου αιφνιδίασε τους πάντες στην εκπομπή Ελένη, όταν με αφορμή την εξομολόγηση του Βαλάντη για το bullying που […] The post Μαντώ Γαστεράτου: «Δέχτηκα σωματική κακοποίηση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαντώ Γαστεράτου: Δέχτηκα σωματική κακοποίηση

Η Μαντώ Γαστεράτου αιφνιδίασε τους πάντες στην εκπομπή Ελένη, όταν με αφορμή την εξομολόγηση του Βαλάντη για το bullying που είχε δεχτεί για τα κιλά του, αποκάλυψε πως έχει υποστεί ακόμα και σωματική κακοποίηση. Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως ντυνόταν σαν αγόρι και πως είχε δεχτεί bullying ακόμα και από τους καθηγητές. «Το bullying σε τσακίζει, σε γονατίζει. Οι γονείς πρέπει να είναι δίπλα στα παιδιά τους, να αφουγκράζονται. Υπάρχουν πολλά παιδιά που δεν μιλάνε ποτέ. Εγώ ήμουν ένα τέτοιο παράδειγμα, που όταν πήγαινα σπίτι μου ήμουν ένα αγρίμι και στο σχολείο ήμουν. Δέχτηκα bullying και λεκτικό και σωματική κακοποίηση, κυρίως ψυχική, στο Γυμνάσιο, γιατί ήμουν ένα παιδί πολύ διαφορετικό. Τίποτ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Η εξομολόγηση της Μαντώς Γαστεράτου: Δέχτηκα σωματική κακοποίηση

Η Μαντώ Γαστεράτου έκανε μία συγκλονιστική εξομολόγηση κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ελένη». «Το bullying σε τσακίζει, σε γονατίζει. Οι γονείς πρέπει να είναι δίπλα στα παιδιά τους, να αφουγκράζονται. Υπάρχουν πολλά παιδιά που δεν μιλάνε ποτέ. Εγώ ήμουν ένα τέτοιο παράδειγμα, που όταν πήγαινα σπίτι μου ήμουν ένα αγρίμι και στο σχολείο ήμουν. Δέχτηκα […] Πηγή: Η εξομολόγηση της Μαντώς Γαστεράτου: Δέχτηκα σωματική κακοποίηση - altsantiri

Διαβάστε το στο altsantiri.gr

Η Μαντώ Γαστεράτου εξομολογείται και συγκλονίζει: «Δέχτηκα σωματική κακοποίηση»

Η εξομολόγηση της Μαντώς Γαστεράτου για τη λεκτική αλλά και τη σωματική βία που έζησε όταν πήγαινε στο γυμνάσιο. The post Η Μαντώ Γαστεράτου εξομολογείται και συγκλονίζει: «Δέχτηκα σωματική κακοποίηση» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μαντώ Γαστεράτου: «Δέχτηκα σωματική κακοποίηση»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Η Μαντώ Γαστεράτου αιφνιδίασε τους πάντες στην εκπομπή Ελένη, όταν με αφορμή την εξομολόγηση του Βαλάντη για το bullying που είχε δεχτεί για τα κιλά του, αποκάλυψε πως έχει υποστεί ακόμα και σωματική κακοποίηση. Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως ντυνόταν σαν αγόρι και πως είχε δεχτεί

Διαβάστε το στο madata.gr

H εξομολόγηση της γνωστής παρουσιάστριας on air

Διαβάστε το στο news.gr

Αιφνιδίασε στον αέρα Ελληνίδα παρουσιάστρια: «Δέχτηκα σωματική κακοποίηση»

Η Μαντώ Γαστεράτου αιφνιδίασε τους πάντες στην εκπομπή Ελένη, όταν με αφορμή την εξομολόγηση του Βαλάντη για το bullying που είχε δεχτεί για τα κιλά του, αποκάλυψε πως έχει υποστεί ακόμα και σωματική κακοποίηση. Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως ντυνόταν σαν αγόρι και πως είχε δεχτεί bullying ακόμα και από τους καθηγητές. «Το bullying σε τσακίζει, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Άφωνη η Μενεγάκη με την εξομολόγηση της Γαστεράτου: «Δέχτηκα σωματική κακοποίηση»

Έμεινε άφωνη η Ελένη Μενεγάκη με τα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής η εγκυμονούσα Μαντώ Γαστεράτου. Με αφορμή την εξομολόγηση του Βαλάντη για το bullying που είχε δεχτεί για τα κιλά του, η Μαντώ αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί bullying όταν ήταν μαθήτρια, στο σχολείο ακόμα και από τους ίδιους τους καθηγητές της. Συγκεκριμένα είπε η Μαντώ Γαστεράρου: «Το bullying σε τσακίζει, σε γονατίζει. Οι γονείς πρέπει να είναι δίπλα στα παιδιά τους, να αφουγκράζονται. Υπάρχουν πολλά παιδιά που δεν μιλάνε ποτέ. Εγώ ήμουν ένα τέτοιο παράδειγμα, που όταν πήγαινα σ The post Άφωνη η Μενεγάκη με την εξομολόγηση της Γαστεράτου: «Δέχτηκα σωματική κακοποίηση» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο