Ηρακλής Τσουζίνοβ: “Στη Ρωσία έτρωγα ξύλο. Μου ασκούσαν bullying, ήθελαν να με βλέπουν να κλαίω”
12:22 - 17/02/2021
Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Hello” και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα και μεταξύ άλλων
To άρθρο Ηρακλής Τσουζίνοβ: “Στη Ρωσία έτρωγα ξύλο. Μου ασκούσαν bullying, ήθελαν να με βλέπουν να κλαίω” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ηρακλής Τσουζίνοβ για το bullying: Έτρωγα ξύλο, ήθελαν να με βλέπουν να κλαίω
Ο νικητής του GNTM μιλάει για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια αλλά και για τον πατέρα του που του είναι παντελώς αδιάφορος
Διαβάστε το στο Ηρακλής Τσουζίνοβ – GNTM: Στη Ρωσία έτρωγα ξύλο, ήθελαν να με βλέπουν να κλαίω
Ένας από τους παίκτες που κέρδισε τις εντυπώσεις στο GNTM, o Ηρακλής Τσουζίνοβ, μίλησε στο περιοδικό “Hello” για τις δύσκολα χρόνια που έζησε στη Ρωσία. ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Ηρακλής Τσουζίνοβ – GNTM: Στη Ρωσία έτρωγα ξύλο, ήθελαν να με βλέπουν να κλαίω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ηρακλής Τσουζίνοβ : «Έτρωγα ξύλο. Αυτοί που μου ασκούσαν bullying ήθελαν να με βλέπουν να κλαίω»
Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ, ο νικητής του GNTM σε συνέντευξή στο περιοδικό «HELLO!», μίλησε για το bullying που δέχτηκε στα παιδικά του χρόνια στη Ρωσία, τις οικονομικές δυσκολίες, την εγκατάλειψη από τον πατέρα του
Διαβάστε το στο Ηρακλής Τσουζίνοβ: “Στη Ρωσία έτρωγα ξύλο. Μου ασκούσαν bullying"
Η συγκινητική ιστορία του νικητή του GNTM
Διαβάστε το στο ekriti.grΗρακλής Τσουζίνοβ για το bullying: Έτρωγα ξύλο, ήθελαν να με βλέπουν να κλαίω
Ο νικητής του GNTM μιλάει για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια αλλά και για τον πατέρα του που του είναι παντελώς αδιάφορος Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ, ο νικητής του GNTM σε συνέντευξή του μίλησε για το bullying που δέχτηκε στα παιδικά του χρόνια στη Ρωσία, τις οικονομικές δυσκολίες, την εγκατάλειψη από τον πατέρα του και αποκάλυψε αν είναι σε σχέση […]
Διαβάστε το στο dete.gr