Πηνελόπη Πλάκα: «Μου έχει συμβεί θαυμαστής να γίνεται εμμονικός»

10:35 - 01/12/2019

Η Πηνελόπη Πλάκα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον «θαυμαστή» που της δημιούργησε πρόβλημα.  Έχεις...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πηνελόπη Πλάκα: Μου έστελνε επίμονα μηνύματα…έγινε εμμονικός

Η Πηνελόπη Πλάκα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μίλησε και για τις ακρότητες που έχει αντιμετωπίσει με θαυμαστές της. Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός, είπε: Ναι, φυσικά, μου έχει τύχει. Όμως δεν ξέρω καν αν αυτοί οι άνθρωποι είναι θαυμαστές ή κάτι άλλο. Ο θαυμαστής, θα έρθει ευγενικά, θα σου πει δυο λόγια και τέλος. Μου έχει συμβεί να με ενοχλεί κάποιος, στέλνοντας μου επίμονα μηνύματα, να γίνεται εμμονικός. Ξεπέρασε τα όρια και τα φυσιολογικά πλαίσια. Έχουν κάτι σκοτεινό όλα αυτά. Αντέδρασε; Ναι, βέβαια! Απευθύνθηκα στη Δικαιοσύνη και όλα πήραν τον δρόμο τους.

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

5 ασκήσεις 5 λεπτών για να αποβάλλετε το πρωινό στρες

Το μυστικό των makeup artists για βλέμμα που μαγνητίζει: Η σκιά-πρωταγωνιστής φέτος τις γιορτές!

Νέα τροπή στο θρίλερ Μαζωνάκη: Με εξώδικο και αξιώσεις χιλιάδων ευρώ απαντά η πλευρά του επιχειρηματία

Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος στην πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη

Ιωάννα Μαλέσκου: Η αναφορά στο σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά και τη σχέση τους – «Είμαστε διαφορετικές προσωπικότητες»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Μαζωνάκη: «Δέχεται ένα πρωτοφανές κύμα υποστήριξης»